Рецепт Террін з качиної печінки фото

Террін з качиної печінки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Печінка
Вегетаріанське харчування
На вечерю , Для дітей , Легка вечеря , Літні , На сніданок , Полудень
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Ділюся вишуканим і смачним рецептом приготування терріна з качиної печінки. За консистенцією таке блюдо нагадує паштет, але виходить більш щільним. А ще ніжним і повітряним. Спробуйте!

Опис приготування:

Такий террин з качиної печінки в домашніх умовах приготувати досить просто. Інша справа, що печінка качки попадається рідко. Але якщо вам раптом пощастило, спробуйте зробити террин! Можна його їсти ложечками, намазувати на хліб, а якщо він добре замерзне - нарізати шматочками і робити з них канапе, проткнув шпажками. Смачно!

  • Печінка качина - 500 грам
  • Вино біле напівсолодке - 100 грам
  • Вершкове масло - 170 грам
  • Вершки - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Спеції - За смаком(rekomenduyu koriandr і мускатне)
террін з качиної печінки - фото крок 1
1. На рослинному (бажано - оливковій) маслі обсмажити подрібнену цибулю. Печінка промиємо (не забудьте видалити плівки), тонко нарізати і подачі в порт. Обсмажити все разом майже до готовності. Сюди ж додамо спеції за смаком.
террін з качиної печінки - фото крок 2
2. Потім вливаємо вино і під кришкою на маленькому вогні тушкуємо, поки вино не випарується.
террін з качиної печінки - фото крок 3
3. Весь вміст перекладаємо в блендер, подрібнюємо до стану пюре. Відправимо запікатися в розпечену духовку на 15 хвилин, щоб"зчепилося" .
террін з качиної печінки - фото крок 4
4. Вершкове масло розтопити і заллємо у формочки з терріном. Чекаємо, поки охолоне, зберігаємо в холодильнику. Готово!

Схожі рецепти