Рецепт Паштет з качиної печінки фото

Паштет з качиної печінки
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Птах , Качка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Паштети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

На приготування паштету з качиної печінки у мене йде 30 хвилин. І відразу можна подавати до столу. Спробуйте цей простий рецепт паштету з качиної печінки.

Опис приготування:

Паштет з качиної печінки я вперше спробувала в ресторані. Мені дуже сподобався і в найближчі ж вихідні я зробила паштет з качиної печінки будинку. Раджу подавати паштет з м'яким багетом або хрусткими тостами. Смачного.

  • Качина печінка - 250 грам
  • Качиний жир - 50 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
паштет з качиної печінки - фото крок 1
Розтопіть в сковороді з високими стінками качиний жир.
паштет з качиної печінки - фото крок 2
Дрібно нарубати лук і обсмажте його на качиному жирі.
паштет з качиної печінки - фото крок 3
Наріжте невеликими шматками качину печінку.
паштет з качиної печінки - фото крок 4
До цибулі викладіть печінку.
паштет з качиної печінки - фото крок 5
Подрібніть в блендері печінку з цибулею.
паштет з качиної печінки - фото крок 6
Додайте вершкове Масол знову збийте блендером.
паштет з качиної печінки - фото крок 7
Додати сіль, перемішайте. І розлийте по формах. Перед подачею прикрасьте зеленню.

Схожі рецепти