Паштет з качиної печінки
(покроковий рецепт з фото)
На приготування паштету з качиної печінки у мене йде 30 хвилин. І відразу можна подавати до столу. Спробуйте цей простий рецепт паштету з качиної печінки.
Паштет з качиної печінки я вперше спробувала в ресторані. Мені дуже сподобався і в найближчі ж вихідні я зробила паштет з качиної печінки будинку. Раджу подавати паштет з м'яким багетом або хрусткими тостами. Смачного.
- Качина печінка - 250 грам
- Качиний жир - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Розтопіть в сковороді з високими стінками качиний жир.
Дрібно нарубати лук і обсмажте його на качиному жирі.
Наріжте невеликими шматками качину печінку.
До цибулі викладіть печінку.
Подрібніть в блендері печінку з цибулею.
Додайте вершкове Масол знову збийте блендером.
Додати сіль, перемішайте. І розлийте по формах. Перед подачею прикрасьте зеленню.