Рецепт Бруква з качиної грудкою фото

Бруква з качиної грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Качка , Бруква , Качина грудка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати брукву з качиної грудкою. Блюдо незвичайне, але дуже смачне і не менш корисне. Його можна навіть вважати дієтичним, від нього ви точно не видужаєте! Спробуйте щось нове!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування брукви з качиної грудкою - чудовий варіант дієтичного вечері для тих, хто вже хоче після новорічних свят трохи схуднути, але все-таки голодувати не має наміру. Тут якраз чудовий варіант дієтичного, але все ж ситного і корисного білкового блюда. Рекомендую!

  • Качина грудка - 1 штука (або дві маленьких)
  • Бруква - 1 штука (молода)
  • Стручкова квасоля - 100 грам
  • Брокколі - 100 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Лук-пориста - 0.5 штуки (зелена частина стебла)
  • Перець чилі - 0.5 штуки
  • Спеції - 1 За смаком
бруква з качиної грудкою - фото крок 1
1. По дну форми розстеляємо фольгу. Овочі все моєму і викладаємо. Брукву очистимо і поріжемо невеликими скибочками, брокколі розділимо на суцвіття, часник очистимо, цибуля порізався, квасоля промиємо. Все викладаємо і посипаємо спеціями і сіллю.
бруква з качиної грудкою - фото крок 2
2. На цю"подушку" викладаємо шматочки грудки. Натираємо її спеціями, робимо прорізи, і в прорізи кожного шматочка викладаємо перець скибочками.
бруква з качиної грудкою - фото крок 3
3. При 190 градусах в духовці запікаємо, загорнувши у фольгу, 20 хвилин. Потім фольгу знімаємо і запікаємо при 160 градусах ще 10-15 хвилин.
бруква з качиної грудкою - фото крок 4
4. От і все! Подаємо гарячим!

Схожі рецепти