Бруква з качиної грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати брукву з качиної грудкою. Блюдо незвичайне, але дуже смачне і не менш корисне. Його можна навіть вважати дієтичним, від нього ви точно не видужаєте! Спробуйте щось нове!
Цей рецепт приготування брукви з качиної грудкою - чудовий варіант дієтичного вечері для тих, хто вже хоче після новорічних свят трохи схуднути, але все-таки голодувати не має наміру. Тут якраз чудовий варіант дієтичного, але все ж ситного і корисного білкового блюда. Рекомендую!
- Качина грудка - 1 штука (або дві маленьких)
- Бруква - 1 штука (молода)
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Брокколі - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лук-пориста - 0.5 штуки (зелена частина стебла)
- Перець чилі - 0.5 штуки
- Спеції - 1 За смаком
1. По дну форми розстеляємо фольгу. Овочі все моєму і викладаємо. Брукву очистимо і поріжемо невеликими скибочками, брокколі розділимо на суцвіття, часник очистимо, цибуля порізався, квасоля промиємо. Все викладаємо і посипаємо спеціями і сіллю.
2. На цю "подушку" викладаємо шматочки грудки. Натираємо її спеціями, робимо прорізи, і в прорізи кожного шматочка викладаємо перець скибочками.
3. При 190 градусах в духовці запікаємо, загорнувши у фольгу, 20 хвилин. Потім фольгу знімаємо і запікаємо при 160 градусах ще 10-15 хвилин.
4. От і все! Подаємо гарячим!