Бруква фарширована
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вдома є бруква, то її можна не тільки варити, запікати, але і фарширувати. Бруква фарширована - дуже оригінальне блюдо, хоча і досить просте у виконанні. Ділюся рецептом.
Вашій увазі пропонується один з рецептів приготування брукви фаршированої. Спробуйте - не пошкодуєте. Ця страва буде гідно оцінений вами і вашими їдцями. Звичайно, можна фарширувати брукву м'ясним фаршем, однак я пропоную дещо інший варіант.
Отже, як приготувати брукву фаршировану:
1. Беремо брукву середніх розмірів, чистимо і варимо майже до готовності. Потім розрізаємо її навпіл і виймаємо середину, розминаємо її в пюре.
2. Обсмажуємо борошно на вершковому маслі. Додаємо сметану, цукор і розм'якшене серцевину. Все ретельно перемішуємо.
3. Отриманою начинкою фаршируємо брукву.
4. На змащений вершковим маслом деко викладаємо фаршировану брукву. Готуємо поки не упечётся, приблизно 40 хвилин при 200 градусах, після чого виймаємо з духовки і викладаємо на блюдо.
5. Поки бруква печеться, приготуємо соус. Для цього потрібно розтопити вершкове масло, додати в нього сметану, борошно і овочевий бульйон, в якому варилася бруква. Помішуючи, довести до кипіння.
Тепер почекаємо, коли наш соус трохи охолоне і поллємо їм брукву.
Готово!
Смачного! !!
- Бруква - 3-5 штук
- Борошно - 2 Ст. Ложки(1 ст. Ложка - в начинку, 1 ст. Ложка - В подлив)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Крем - 7 Ст. Ложок(4 ст. Ложки - в начинку, 3 ст. Ложки - В подлив)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Овочевий бульйон - 1, 5 склянки
Отже, як приготувати брукву фаршировану:
1. Беремо брукву середніх розмірів, чистимо і варимо майже до готовності. Потім розрізаємо її навпіл і виймаємо середину, розминаємо її в пюре.
2. Обсмажуємо борошно на вершковому маслі. Додаємо сметану, цукор і розм'якшене серцевину. Все ретельно перемішуємо.
3. Отриманою начинкою фаршируємо брукву.
4. На змащений вершковим маслом деко викладаємо фаршировану брукву. Готуємо поки не упечётся, приблизно 40 хвилин при 200 градусах, після чого виймаємо з духовки і викладаємо на блюдо.
5. Поки бруква печеться, приготуємо соус. Для цього потрібно розтопити вершкове масло, додати в нього сметану, борошно і овочевий бульйон, в якому варилася бруква. Помішуючи, довести до кипіння.
Тепер почекаємо, коли наш соус трохи охолоне і поллємо їм брукву.
Готово!
Смачного! !!