Рецепт Бруква на зиму фото

Бруква на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бруква
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки

Такий овоч, як бруква, на наших столах чомусь рідкісний гість. І дуже даремно. Я розповім, як приготувати брукву на зиму, а ви спробуйте. Смачна вийде заготовка, вам сподобається!

Розповім, як приготувати брукву на зиму в домашніх умовах. Це досить просто: тушкуйте її з улюбленими овочами в великій кількості масла і закрийте в стерильних банках! До речі, чим більше масла, тим довше буде зберігатися заготівля. Бажаю удачі!

  • Бруква молода - 1-2 штук (велика)
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Кабачок - 1 штука
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Масло рослинне - 0.5 склянки
бруква на зиму - фото крок 1
1. Всі овочі миємо, чистимо і ріжемо. Цибуля ріжемо зовсім дрібно, все інше - кубиками. Обсмажити спочатку морквину і брукву, щоб вони трохи пом'якшилися.
бруква на зиму - фото крок 2
2. Далі додамо кабачок, зелень, цибуля і цукор з сіллю, обсмажити, а потім на маленькому вогні протушкувати 40 хвилин. Бруква і морквина повинні бути дуже м'якими. Для 5 хвилин до кінця готування додамо оцет і перемішати.
бруква на зиму - фото крок 3
3. Розкладаємо суміш по підготовлених стерильним банкам і закриваємо на зиму. Готово!

Схожі рецепти