Рецепт Бруква тушкована фото

Бруква тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бруква
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам приготувати дуже просте, але в той же час смачне і ароматне блюдо, яке здатне урізноманітнити ваш обідній стіл - брукву тушковану. Традиційне російське блюдо.

Опис приготування:

Зараз незаслужено мало страв ми готуємо з брукви, хоча це дуже корисний і смачний овоч, який є багатим джерелом різних вітамінів і солей. Я хочу запропонувати вам простий рецепт приготування брукви тушкованою. Від вас не потрібно великих витрат сил, часу і коштів, але результат перевершить всі ваші очікування!

Рецепт приготування брукви тушкованою:

Брюкву чистим, миємо й нарізаємо невеликими кубиками.

Кладемо все в каструльку і заливаємо водою. Солимо, додаємо цукор, перець, кмин і тушкуємо до м'якості (приблизно 1 годину на середньому вогні).

У цей час потрібно спасерувати борошно в маслі, підлити сметану і все ретельно перемішати. Отриманим соусом ми заливаємо майже готову брукву і доводимо до кипіння.

Перед подачею на стіл прикрашаємо рубаною зеленню.

Господині на замітку:

Брукву тушковану можна подавати на стіл як в якості самостійного блюда під час посту, так і як гарнір до м'ясних страв.

Смачного!


  • Бруква - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Зелень - - За смаком
Зараз незаслужено мало страв ми готуємо з брукви, хоча це дуже корисний і смачний овоч, який є багатим джерелом різних вітамінів і солей. Я хочу запропонувати вам простий рецепт приготування брукви тушкованою. Від вас не потрібно великих витрат сил, часу і коштів, але результат перевершить всі ваші очікування!

Рецепт приготування брукви тушкованою:

Брюкву чистим, миємо й нарізаємо невеликими кубиками.

Кладемо все в каструльку і заливаємо водою. Солимо, додаємо цукор, перець, кмин і тушкуємо до м'якості (приблизно 1 годину на середньому вогні).

У цей час потрібно спасерувати борошно в маслі, підлити сметану і все ретельно перемішати. Отриманим соусом ми заливаємо майже готову брукву і доводимо до кипіння.

Перед подачею на стіл прикрашаємо рубаною зеленню.

Господині на замітку:

Брукву тушковану можна подавати на стіл як в якості самостійного блюда під час посту, так і як гарнір до м'ясних страв.

Смачного!

Схожі рецепти