Бруква тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати дуже просте, але в той же час смачне і ароматне блюдо, яке здатне урізноманітнити ваш обідній стіл - брукву тушковану. Традиційне російське блюдо.
Зараз незаслужено мало страв ми готуємо з брукви, хоча це дуже корисний і смачний овоч, який є багатим джерелом різних вітамінів і солей. Я хочу запропонувати вам простий рецепт приготування брукви тушкованою. Від вас не потрібно великих витрат сил, часу і коштів, але результат перевершить всі ваші очікування!
Рецепт приготування брукви тушкованою:
Брюкву чистим, миємо й нарізаємо невеликими кубиками.
Кладемо все в каструльку і заливаємо водою. Солимо, додаємо цукор, перець, кмин і тушкуємо до м'якості (приблизно 1 годину на середньому вогні).
У цей час потрібно спасерувати борошно в маслі, підлити сметану і все ретельно перемішати. Отриманим соусом ми заливаємо майже готову брукву і доводимо до кипіння.
Перед подачею на стіл прикрашаємо рубаною зеленню.
Господині на замітку:
Брукву тушковану можна подавати на стіл як в якості самостійного блюда під час посту, так і як гарнір до м'ясних страв.
Смачного!
- Бруква - 1 кілограм
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Зелень - - За смаком
Рецепт приготування брукви тушкованою:
Брюкву чистим, миємо й нарізаємо невеликими кубиками.
Кладемо все в каструльку і заливаємо водою. Солимо, додаємо цукор, перець, кмин і тушкуємо до м'якості (приблизно 1 годину на середньому вогні).
У цей час потрібно спасерувати борошно в маслі, підлити сметану і все ретельно перемішати. Отриманим соусом ми заливаємо майже готову брукву і доводимо до кипіння.
Перед подачею на стіл прикрашаємо рубаною зеленню.
Господині на замітку:
Брукву тушковану можна подавати на стіл як в якості самостійного блюда під час посту, так і як гарнір до м'ясних страв.
Смачного!