Салат з качиної грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з качиної грудкою - для вас! Вам припаде до душі несподіване, але дуже вдале поєднання відвареної грудки з журавлиною і горіхами. Пряний і смачно, спробуйте самі!
Рецепт приготування салату з качиної грудкою сподобається справжнім гурманам: ніжне вершкове сирне задоволення, яке оттеняется качкою і горішками, та ще й клюковка надає свій цікавий акцент. Приголомшливе, як мені здається, поєднання, всім рекомендую спробувати!
- Качина грудка - 400 грам
- Горіхи - 200 грам
- Крем-сир - 200 грам (плавлений рідкуватий сир на зразок "бурштину & quot; )
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - За смаком
- Журавлина sushenaya - 2 щіпки
- Сир твердий - 50 грам
- Салат - 150 грам
1. Грудку відварити, обсушити і остудити. Натираємо часником і спеціями і залишаємо постояти на півгодини. Потім, коли вона вже повністю охолоне, ділимо на тоненькі смужки.
2. У блюдо викладаємо салатні листя, наверх - кубики сиру, качину грудку, горіхи і спеції за смаком. Заправляємо плавленим сиром кімнатної температури.
3. Ретельно перемішати, щоб сир "розійшовся" . Смачного, блюдо готово!