Рецепт Салат з качиної грудкою фото

Салат з качиної грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Ягоди , Птах , Журавлина , Качка , Качина грудка
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування салату з качиної грудкою - для вас! Вам припаде до душі несподіване, але дуже вдале поєднання відвареної грудки з журавлиною і горіхами. Пряний і смачно, спробуйте самі!

Опис приготування:

Рецепт приготування салату з качиної грудкою сподобається справжнім гурманам: ніжне вершкове сирне задоволення, яке оттеняется качкою і горішками, та ще й клюковка надає свій цікавий акцент. Приголомшливе, як мені здається, поєднання, всім рекомендую спробувати!

  • Качина грудка - 400 грам
  • Горіхи - 200 грам
  • Крем-сир - 200 грам (плавлений рідкуватий сир на зразок"Бурштину & ​​quot; )
  • Часник - 1 зубчик
  • Спеції - За смаком
  • Журавлина sushenaya - 2 щіпки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Салат - 150 грам
салат з качиної грудкою - фото крок 1
1. Грудку відварити, обсушити і остудити. Натираємо часником і спеціями і залишаємо постояти на півгодини. Потім, коли вона вже повністю охолоне, ділимо на тоненькі смужки.
салат з качиної грудкою - фото крок 2
2. У блюдо викладаємо салатні листя, наверх - кубики сиру, качину грудку, горіхи і спеції за смаком. Заправляємо плавленим сиром кімнатної температури.
салат з качиної грудкою - фото крок 3
3. Ретельно перемішати, щоб сир"розійшовся" . Смачного, блюдо готово!

Схожі рецепти