Томатний соус для тефтелей
(покроковий рецепт з фото)
Дозвольте поділитися з вами універсальної знахідкою для тефтелей з будь-якого м'яса: густий, насичений і пікантний соус додасть страві нових яскравих фарб! Записуйте рецепт томатного соусу для тефтелей!
Томатний соус багато хто звик готувати з томатної пасти. Але набагато смачніше виходить, якщо приготувати його з пасати - це густий соус з томатів, трапляються навіть іноді їх шматочки. Якщо ви не любитель гострого, тоді не додавайте гострий перець. До речі, замість пасати можете використовувати томатний сік. Тоді візьміть його грамів 400 і теж варіть, поки не загусне.
- Часник - 4 зубчики
- Перець гострий - 1 Чайна ложка
- Passat - 300 грам
- Оцет винний білий 6 % - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
У каструлі розігрійте ложку масла рослинного (можна оливкової), додайте дрібно порізаний часник і червоний гострий перець, перемішайте і готуйте хвилини 2-3.
Потім додайте пасат, а також столову ложку оцту.
Варіть, поки соус не стане густим.
Варіть, поки соус не стане густим.
Готові тефтелі (які ви можете запекти або просто підсмажити) викладіть в глибоку сковороду і залийте соусом.
Прогрійте пару хвилин, цього буде досить.
Прогрійте пару хвилин, цього буде досить.
Ось такі апетитні тефтелі з томатним соусом у вас вийдуть. Смачного!