Соус для тефтелей з вершків
(покроковий рецепт з фото)
Набридли тефтелі в томатному соусі? Давайте зробимо ніжний вершковий соус! повірте, Проте смачно, ніж томатна класика, і в якості вечері або обіду точно також всім сподобається!
Ділюся з вами своїм улюбленим рецептом приготування соусу для тефтелей з вершків. Виходить дивно ніжне і ситне блюдо, і тому, напевно, воно так сильно мені і подобається! Крім того, що поєднання м'яса і вершків - це завжди смачно, так ще й готується соус дивно просто! рекомендую!
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
1. Цибулю і моркву подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Як зарум'яняться - всипаємо борошно і обсмажити все разом.
2. Коли мука стане золотистою - вливаємо вершки і зменшуємо вогонь. Спеції - за смаком. Доводимо до кипіння.
3. А далі заливаємо цим соусом наші тефтелі і тушкуємо все разом до готовності.
4. Подаємо з улюбленим гарніром. Смачного!