Рецепт Підлива для м'яса фото

Підлива для м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Борошно, Овочі, Молочні продукти, Вершкове масло, Часник
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Соуси, До м'яса

Якщо до страви подати підливу, воно стане зовсім іншим на смак. Так само і підлива для м'яса надає особливу соковитість і насичений смак будь-якого м'яса. Приготувати її нескладно, і рецепт зовсім простий.

Будь-яке блюдо, будь-то овочеве або м'ясне блюдо, з підливою набагато смачніше і смачніше. Рецептів підлив існує дуже багато, але сьогодні я поділюся з вами рецептом, який розповість, як приготувати підливу для м'яса. Рецепт простий, і все готується дуже швидко. Головне в нашій підливі - це соки, які залишилися після приготування м'яса, ніколи їх не виливайте. Підлива для м'яса виходить дуже ніжною, смачною і ароматною.

  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок (можна оливкова)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Вино - 100 мілілітрів (або яблучний сік)
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Бульйон - 1 Склянка (яловичий, овочевий або просто окріп)
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
підлива для м'яса - фото крок 1
Після приготування м'яса завжди залишається м'ясний сік. Чи не виливайте його. Додайте до нього 1-2 ст. Ложку рослинної олії. Перемішайте і розігрійте.
підлива для м'яса - фото крок 2
Потім на сковороду додаємо дрібно нарізану цибулю і часник, видавлений через прес. Трохи пасеруємо і додаємо 2 ст. Л борошна.
підлива для м'яса - фото крок 3
Коли цибуля почав міняти колір, додаємо вино або яблучний сік. Добре перемішуємо і робимо маленький вогонь. Тушкуємо вміст і постійно помішувати близько 5 хвилин.
підлива для м'яса - фото крок 4
Виливаємо бульйон в сковороду і додаємо лавровий лист, сіль (можна додати і приправи улюблені).
підлива для м'яса - фото крок 5
Тушкуємо підливу на маленькому вогні, постійно помішуючи до тих пір, поки вона не почала густіти.
підлива для м'яса - фото крок 6
Далі підливу можна збити блендером або ж просто прибрати цибулю, процідивши через сито, як зробив я.
підлива для м'яса - фото крок 7
Потім додаємо вершкове масло і добре перемішуємо до однорідної маси.

Схожі рецепти