Рецепт Підлива для голубців фото

Підлива для голубців
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Голубці, я впевнена, готують все! В основному їх воліють подавати зі сметаною. Я ж дуже рекомендую Вам приготувати особливу підливу для цієї страви.

Опис приготування:

З цим рецептом можна експериментувати, замініть томатну пасту на нарізані помідори, а сметану на вершки - вийде не менш смачно!

  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Томатна паста - 100 мілілітрів
  • Крем - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
підлива для голубців - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
підлива для голубців - фото крок 2
Фрукти чистою, цибулю наріжте кубиком, моркву натріть на тертці.
підлива для голубців - фото крок 3
Обсмажте овочі на сковороді з додаванням олії.
підлива для голубців - фото крок 4
Додайте томатну пасту, приправити сіллю. Тушкуйте 5 хвилин.
підлива для голубців - фото крок 5
Додайте сметану, перемішайте і тушкуйте ще 5 хвилин. Густоту підливи регулюйте водою.
підлива для голубців - фото крок 6
Подавайте готову підливу до голубців. Смачного!

Схожі рецепти