Підлива для голубців
(покроковий рецепт з фото)
Голубці, я впевнена, готують все! В основному їх воліють подавати зі сметаною. Я ж дуже рекомендую Вам приготувати особливу підливу для цієї страви.
З цим рецептом можна експериментувати, замініть томатну пасту на нарізані помідори, а сметану на вершки - вийде не менш смачно!
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 100 мілілітрів
- Крем - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Фрукти чистою, цибулю наріжте кубиком, моркву натріть на тертці.
Обсмажте овочі на сковороді з додаванням олії.
Додайте томатну пасту, приправити сіллю. Тушкуйте 5 хвилин.
Додайте сметану, перемішайте і тушкуйте ще 5 хвилин. Густоту підливи регулюйте водою.
Подавайте готову підливу до голубців. Смачного!