Рецепт Фарш для голубців фото

Фарш для голубців
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Скільки б напівфабрикатів не продавали, ніщо не зрівняється з домашньою їжею. Спасибі знайомому кухареві за цей рецепт - приготував голубці для дружини - сказала, це були дуже смачні голубці в її житті.

Опис приготування:

У фарш для голубців можна використовувати яловичину, свинину або суміш м'яса, як вам більше подобається. В цьому випадку я використовую яловичину.

Як приготувати фарш для голубців?

1. Промийте м'ясо, поріжте на шматки, звільніть його від плівок і сухожиль. Пропустіть через м'ясорубку.

2. Очистіть цибулю. Дві цибулини пропустіть з м'ясом через м'ясорубку Ще дві цибулини дрібно поріжте і обсмажте на розігрітій сковороді на олії на середньому вогні. Цибуля смажимо до м'якості, помішуючи. Смажену цибулю також додайте у фарш.

3. Промийте рис і поставте варитися в підсоленій воді. Співвідношення води до рису має бути один до шести. Зваріть до готовності і відкиньте на друшляк. Готовність рису перевіряйте, пробуючи.

4. Після того, як рис стече, змішайте його з фаршем. Додайте лимонний сік, посоліть і поперчіть за смаком. Ще раз добре перемішайте до отримання однорідної маси.

Фарш для голубців готовий до застосування. Залишилося приготувати інші інгредієнти.

Смачного!

  • Яловичина (без кістки) - 400 грам
  • Мал - 100 грам
  • Цибуля - 4 штуки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і чорний перець - За смаком
У фарш для голубців можна використовувати яловичину, свинину або суміш м'яса, як вам більше подобається. В цьому випадку я використовую яловичину.

Як приготувати фарш для голубців?

1. Промийте м'ясо, поріжте на шматки, звільніть його від плівок і сухожиль. Пропустіть через м'ясорубку.

2. Очистіть цибулю. Дві цибулини пропустіть з м'ясом через м'ясорубку Ще дві цибулини дрібно поріжте і обсмажте на розігрітій сковороді на олії на середньому вогні. Цибуля смажимо до м'якості, помішуючи. Смажену цибулю також додайте у фарш.

3. Промийте рис і поставте варитися в підсоленій воді. Співвідношення води до рису має бути один до шести. Зваріть до готовності і відкиньте на друшляк. Готовність рису перевіряйте, пробуючи.

4. Після того, як рис стече, змішайте його з фаршем. Додайте лимонний сік, посоліть і поперчіть за смаком. Ще раз добре перемішайте до отримання однорідної маси.

Фарш для голубців готовий до застосування. Залишилося приготувати інші інгредієнти.

Смачного!

Схожі рецепти