Рецепт Підлива для гуляшу фото

Підлива для гуляшу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Гуляш з підливою хороший тим, що м'ясо виходить м'яким і ніжним, підлива густий і до цієї страви підходить безліч гарнірів: картопелька, макарони… Блюдо по-справжньому виходить домашнім.

Опис приготування:

Для гуляшу нам треба обсмажити м'ясо, потім згасити його зі спеціями, томатною пастою і бульйоном або водою. А соус готується паралельно: для цього обсмажуємо цибулю, борошно, додаємо бульйон з м'яса і тушкуємо.

  • Вода - 3 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Свинина м'якоть - 650 грам
  • Томатна паста - 70 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
підлива для гуляшу - фото крок 1
М'ясо миємо й нарізаємо кубиками близько двох сантиметрів.
підлива для гуляшу - фото крок 2
Обсмажуємо м'ясо до легкого зарум'янювання.
підлива для гуляшу - фото крок 3
Додаємо томатну пасту і припускаємо разом з м'ясом.
підлива для гуляшу - фото крок 4
Заливаємо м'ясо водою, додаємо сіль, перець, лавровий лист і тушкуємо під кришкою 40-60 хвилин.
підлива для гуляшу - фото крок 5
Зарум'янюється в соняшниковій олії нарізану дрібними шматочками цибулю.
підлива для гуляшу - фото крок 6
Одночасно на іншій сковороді підсмажуємо борошно до світло-коричневого кольору. Необхідно постійно помішувати, щоб мука не підгоріла.
підлива для гуляшу - фото крок 7
Пересипаємо борошно до цибулі і, перемішуючи, трохи підсмажуємо все разом.
підлива для гуляшу - фото крок 8
Зливаємо з м'яса частина бульйону, додаємо його до цибулі з борошном і загущающих.
підлива для гуляшу - фото крок 9
Переливаємо густий соус до м'яса з бульйоном, перемішуємо і доводимо все разом до кипіння. Видаляємо лавровий лист. Гуляш з підливою готовий.

Схожі рецепти