Простий рецепт гуляшу з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш - це те блюдо, яке можна постійно готувати, адже його можна подавати з чимось завгодно. Використовуйте яловичину, свинину, баранину або куряче м'ясо. Розповім простий рецепт гуляшу з яловичини.
Гуляш з яловичини - це ніжне м'ясо з насиченим томатним соусом. Всі інгредієнти обсмажують по черзі в одній каструлі, а потім тушкують все разом. Мені подобається, коли виходить багато підливи, щоб страва була соковите. Ви закохаєтесь в цей рецепт з першого шматочка.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Бекон - 90 грам
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
- Яловичина - 0, 8 кілограма
- Помідор - 1 штука
- Червоний перець - 1 штука
- Зелений перець - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1. Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями. Розігрійте каструлю з 2 ложками оливкової олії і додайте цибулю, обсмажуйте 5 хвилин. Наріжте дрібно бекон і викладіть його до цибулі.
2. Зніміть каструлю з вогню і додайте паприку, подрібнене насіння кмину, подрібнений часник.
3. Наріжте невеликими шматочками яловичину, викладіть її в каструлю і відправте на вогонь, обсмажуйте 3 хвилини, потім додайте нарізані кубиками томати. Надішліть каструлю в розігріту до 140 градусів духовку на 60 хвилин.
4. Вимийте і очистіть перці, наріжте їх невеликими шматочками. Дістаньте каструлю з духовки і додайте перці, сіль і poperčite.
5. Надішліть каструлю ще на 1 годину в духовку, тушкуйте під закритою кришкою.
6. Подавайте гуляш з відвареним рисом. Смачного!