Рецепт Простий рецепт гуляшу з яловичини фото

Простий рецепт гуляшу з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Гуляш - це те блюдо, яке можна постійно готувати, адже його можна подавати з чимось завгодно. Використовуйте яловичину, свинину, баранину або куряче м'ясо. Розповім простий рецепт гуляшу з яловичини.

Опис приготування:

Гуляш з яловичини - це ніжне м'ясо з насиченим томатним соусом. Всі інгредієнти обсмажують по черзі в одній каструлі, а потім тушкують все разом. Мені подобається, коли виходить багато підливи, щоб страва була соковите. Ви закохаєтесь в цей рецепт з першого шматочка.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Бекон - 90 грам
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Яловичина - 0, 8 кілограма
  • Помідор - 1 штука
  • Червоний перець - 1 штука
  • Зелений перець - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
простий рецепт гуляшу з яловичини - фото крок 1
1. Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями. Розігрійте каструлю з 2 ложками оливкової олії і додайте цибулю, обсмажуйте 5 хвилин. Наріжте дрібно бекон і викладіть його до цибулі.
простий рецепт гуляшу з яловичини - фото крок 2
2. Зніміть каструлю з вогню і додайте паприку, подрібнене насіння кмину, подрібнений часник.
простий рецепт гуляшу з яловичини - фото крок 3
3. Наріжте невеликими шматочками яловичину, викладіть її в каструлю і відправте на вогонь, обсмажуйте 3 хвилини, потім додайте нарізані кубиками томати. Надішліть каструлю в розігріту до 140 градусів духовку на 60 хвилин.
простий рецепт гуляшу з яловичини - фото крок 4
4. Вимийте і очистіть перці, наріжте їх невеликими шматочками. Дістаньте каструлю з духовки і додайте перці, сіль і poperčite.
простий рецепт гуляшу з яловичини - фото крок 5
5. Надішліть каструлю ще на 1 годину в духовку, тушкуйте під закритою кришкою.
простий рецепт гуляшу з яловичини - фото крок 6
6. Подавайте гуляш з відвареним рисом. Смачного!

Схожі рецепти