Салат до гуляшу 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Я дуже часто готую вдома м'ясної гуляш. Це дуже зручно і ефективно. По перше, найчастіше це швидко і просто. По-друге, у страви великий вихід, а який салат подати до такої страви?
Салати подібного роду дуже легко вписуються як в меню святкового столу, так і в меню буденної трапези. Салат дуже смачний, я б сказала - весняний, легкий і зовсім не обтяжує відчуття від їжі. Так що дивіться, як приготувати салат до гуляшу. Повторюємо за мною! 
- Білокачанна капуста - 300 грам
 - Цибуля зелена - 1 пучок
 - Помідор - 4 штуки
 - Оливкова олія - 50 мілілітрів
 - Бальзамічний крем, цукор, сіль, спеції - За смаком
 

Для приготування салату до гуляшу слід взяти білокачанну капусту. Нарізаємо її тонким ножем соломкою. Капусту посипем цукром і сіллю (по щіпці того й іншого) і мнемо руками. Капуста пустить сік. Від цукру стане ще смачніше.

Зелену цибулю та іншу зелень нарізаємо дрібно.

У миску до капусти додаємо зелень і нарізані помідори.

Перемішайте. Додайте в салат заправку з рослинної олії, трохи бальзамічного крему (оцту), солі і суміші перців. Масло з добавками збийте, заправити їм салат.

Отже, наш салат готовий. Перш ніж подавати його до столу, спробуйте. Оливкова олія може давати гірчинку. Виправити цей момент можна, додавши трохи більше цукру в салат. Знову перемішайте.