Салат до гуляшу
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже часто готую вдома м'ясної гуляш. Це дуже зручно і ефективно. По перше, найчастіше це швидко і просто. По-друге, у страви великий вихід, а який салат подати до такої страви?
Салати подібного роду дуже легко вписуються як в меню святкового столу, так і в меню буденної трапези. Салат дуже смачний, я б сказала - весняний, легкий і зовсім не обтяжує відчуття від їжі. Так що дивіться, як приготувати салат до гуляшу. Повторюємо за мною!
- Білокачанна капуста - 300 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Помідор - 4 штуки
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Бальзамічний крем, цукор, сіль, спеції - За смаком
Для приготування салату до гуляшу слід взяти білокачанну капусту. Нарізаємо її тонким ножем соломкою. Капусту посипем цукром і сіллю (по щіпці того й іншого) і мнемо руками. Капуста пустить сік. Від цукру стане ще смачніше.
Зелену цибулю та іншу зелень нарізаємо дрібно.
У миску до капусти додаємо зелень і нарізані помідори.
Перемішайте. Додайте в салат заправку з рослинної олії, трохи бальзамічного крему (оцту), солі і суміші перців. Масло з добавками збийте, заправити їм салат.
Отже, наш салат готовий. Перш ніж подавати його до столу, спробуйте. Оливкова олія може давати гірчинку. Виправити цей момент можна, додавши трохи більше цукру в салат. Знову перемішайте.