Рецепт Простий салат з яловичини фото

Простий салат з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже простий, але водночас багатий і красивий салат! відварна яловичина, яйця, маринована цибуля, сир і майонез - прекрасне поєднання. До речі, салат відмінно виглядає на святковому столі!

Опис приготування:

Приготуємо простий салат з яловичини в домашніх умовах. Яйця варимо в круту, охолоджуємо, очищаємо і натираємо на тертці. Цибулю ріжемо півкільцями і маринуємо в оцті. Яловичину ділимо на волокна. Починаємо збирати салат. Першим шаром викладаємо цибулю, поливаємо його майонезом, далі кладемо яловичину, знову майонез, потім шар тертих яєць і майонез. В кінці присипаємо все тертим сиром. Ставимо салат в холодильник для просочення на 2-3 годину. Вдалого приготування!

  • Яловичина відварна - 300 грам
  • Цибуля салатна - 100 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Оцет яблучний - 4 Ст. Ложки
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
простий салат з яловичини - фото крок 1
Яйця зваримо круто.
простий салат з яловичини - фото крок 2
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями, кладемо в глибоку миску і заливаємо оцтом + 2 ст.Л. Води. Ми залишаємо маринуватися 15 хвилин.
простий салат з яловичини - фото крок 3
Яловичину розбираємо на дрібні волокна.
простий салат з яловичини - фото крок 4
Яйця очищаємо і трьом на тертці.
простий салат з яловичини - фото крок 5
Сир також натріть на дрібній тертці.
простий салат з яловичини - фото крок 6
Витягуємо цибулю і з маринаду і викладаємо на широке блюдо. Поливаємо його зверху майонезом.
простий салат з яловичини - фото крок 7
Викладаємо яловичину, солимо, знову поливаємо майонезом.
простий салат з яловичини - фото крок 8
Тепер кладемо терті яйця, поливаємо майонезом.
простий салат з яловичини - фото крок 9
Присипаємо верх салату тертим сиром і отправялем його в холодильник для просочення. Через кілька годин салат буде готовий! Смачного!

Схожі рецепти