М'ясний салат з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на наявність м'яса, такий м'ясний салат з яловичини в домашніх умовах я зазвичай готую в розвантажувальні дні. Салатний мікс, відварна яловичина і редис - чудное і корисне поєднання! Спробуйте!
Для цього вишуканого, але в той же час простого салату я прикипіла і серцем і душею дуже швидко, аж надто хороше поєднання інгредієнтів! А вже яка заправка смачна виходить… іноді, правда, я все ж вношу різноманітність - додаю кунжут, помідори черрі і трохи твердого сиру. Спробуйте і ви! А якщо у вас, скажімо, нету будь-якого з оцту, і взагалі, робити соуси до салатів - не ваше, це теж не привід відмовлятися від цього рецепта приготування м'ясного салату з яловичини, візьміть соєвий соус і масло в рівних пропорціях, нітрохи не гірше вийде!
- Яловичина відварна - 300 грам
- Редис - 10 штук
- Салатний мікс - За смаком
- Сіль - За смаком
- Винний оцет - 3 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
1. М'ясо відварити в підсоленій воді, охолоджуємо, нарізаємо скибочками і викладаємо на дно салатниці.
2. Редис миємо й ріжемо тонкими пластинками. Додамо до м'яса.
3. Змішаємо два види оцту, олія, сіль і, якщо хочете, всілякі спеції. Перемішаємо і заллємо салат.
4. Уже перед подачею додамо салатний мікс, перемішаємо і подаємо! Смачного!