М'ясний салат класичний з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
М'ясний салат - одне з найпопулярніших страв у слов'янських країнах, тому існує так багато різних варіантів його приготування. Читайте, як приготувати м'ясний салат класичний з яловичиною.
Основний інгредієнт в цьому рецепті - яловичина, тому її вибирати потрібно ретельно. Для салату більше підійдуть м'які частини м'яса, такі як вирізка, але іноді беруть і м'ясо на кістці. Також часто використовують для приготування яловичий язик, дуже смачно виходить.
- М'ясо яловиче - 0, 4 кілограма
- Картопля - 4-5 штук
- Огірки (свіжі або мариновані) - 250 грам
- Яйце - 5 штук
- Майонез - 250 грам
- Зелений консервований горох - 250 грам
- Цибуля - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Перш за все необхідно зварити м'ясо, картопля і яйця. Картопля варіть в мундирах. Готові інгредієнти залиште на час повністю охолонути.
2
Очистіть яйця і картопля.
3
М'ясо, картопля, яйця і огірки наріжте маленькими кубиками. Намагайтеся, щоб все кубики виходили однаковими за розміром.
4
Нарізані овочі і м'ясо складіть у велику миску. Сюди ж додайте зелений горошок, попередньо злегка його просушити.
5
Додайте майонез і добре перемішайте всі інгредієнти.
6
При необхідності додайте в салат сіль і перець, а також нарізану зелену цибулю. Смачного!