Рецепт М'ясний салат класичний з яловичиною фото

М'ясний салат класичний з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина, Яйця, Огірок
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

М'ясний салат - одне з найпопулярніших страв у слов'янських країнах, тому існує так багато різних варіантів його приготування. Читайте, як приготувати м'ясний салат класичний з яловичиною.

Основний інгредієнт в цьому рецепті - яловичина, тому її вибирати потрібно ретельно. Для салату більше підійдуть м'які частини м'яса, такі як вирізка, але іноді беруть і м'ясо на кістці. Також часто використовують для приготування яловичий язик, дуже смачно виходить.

  • М'ясо яловиче - 0, 4 кілограма
  • Картопля - 4-5 штук
  • Огірки (свіжі або мариновані) - 250 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Майонез - 250 грам
  • Зелений консервований горох - 250 грам
  • Цибуля - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
Перш за все необхідно зварити м'ясо, картопля і яйця. Картопля варіть в мундирах. Готові інгредієнти залиште на час повністю охолонути.
2
Очистіть яйця і картопля.
3
М'ясо, картопля, яйця і огірки наріжте маленькими кубиками. Намагайтеся, щоб все кубики виходили однаковими за розміром.
4
Нарізані овочі і м'ясо складіть у велику миску. Сюди ж додайте зелений горошок, попередньо злегка його просушити.
5
Додайте майонез і добре перемішайте всі інгредієнти.
6
При необхідності додайте в салат сіль і перець, а також нарізану зелену цибулю. Смачного!

Схожі рецепти