Салат м'ясний з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Більшість господинь вважають за краще готувати м'ясні салати, так як ними легко можна нагодувати всю сім'ю. До складу цієї страви входить яловичина. Вона не жирна, відмінно поєднується з іншими продуктами.
Ситні м'ясні салати зарядять вас енергією і силою. Якщо не додавати в блюдо жирний майонез, а замінити його на натуральний йогурт, то вийде відмінний дієтичний салатик. Маринований лук надає йому пікантності. Якщо вам цікаво знати, як приготувати салат м'ясний з яловичиною, то просто прочитайте цей рецепт.
- Яловичина - 90 грам
- Яблука - 30 грам
- Огірки мариновані - 30 грам
- Лук червоний - 15 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця звичайна - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 щіпка
- Перець чорний мелений, оцет - За смаком
Шматок яловичини без кісточки відваріть в підсоленій воді до повної готовності. Остудіть м'ясо і наріжте його тонкими брусочками. Огірок і яблуко вимийте і наріжте соломкою.
Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями. Краще використовувати солодкий фіолетовий лук. Додайте до нього сіль, цукор, оцет і трохи масла. Залиште лук маринуватися на півгодини.
Перекладіть всі інгредієнти салату в піалку. Додайте до них майонез, сіль і чорний перець за смаком.
Ретельно все перемішайте. Дайте салату постояти, адже яловичина досить суха, тому їй необхідно просочитися.