М'ясний салат з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Салати з яловичиною завжди виходять дуже смачними і ситними, і цей чудовий салатик не виняток. Ми додамо в нього картоплю, горошок, яйця і свіжий огірок - вийде просто дивовижно.
Я взагалі завжди намагаюся в салати додавати не ковбаску, а м'ясо, так їх смак виходить яскравіше і більш насиченою, як мені здається. У мене є багато різних рецептів, і сьогодні я поділюся з вами дуже ситним і поживним варіантом і розповім, як зробити м'ясний салат з яловичиною. Цей чудовий салатик я готую зазвичай до вечері для своїх домашніх, він їм дуже подобається, і їдять вони його з превеликим задоволенням. Але ви можете приготувати такий м'ясний салат з яловичиною в домашніх умовах і до святкового столу. Якщо ви красиво його оформите свіжою зеленню і оливками, він буде мати гарний вигляд, а його смак, безсумнівно, сподобається всім гостям.
- Яловичина відварна - 400 грам
- Горошок консервований - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Майонез - 80 грам
- Зелень свіжа подрібнена - 1-2 Ст. Ложок
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком