Легкий м'ясний салат
(покроковий рецепт з фото)
Легкий м'ясний салат підійде на вечерю для тих, хто стежить за своєю фігурою. Щоб салат не вийшов сухим, його доповнює рубаний дайкон. Він надає свіжості і соковитості, прекрасно поєднуючись з м'ясом.
Для цього салату вам знадобиться нежирний шматок яловичини. Однак ви можете замінити її курячою грудкою або ж будь-яким іншим м'ясом. Також як і дайкон можна замінити або доповнити свіжими огірками, болгарським перцем та іншими овочами. Щоб дізнатися, як приготувати легкий м'ясний салат, прочитайте цей рецепт.
- Масло рослинне - 30 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Яловичина - 150 грам
- Dajkon - 300 грам
- Сіль, перець - За смаком
Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте його півкільцями. У сковороді розігрійте олію, обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.
У каструльці доведіть до кипіння чисту питну воду. Відваріть в ній шматок нежирної яловичини, яку слід попередньо вимити. Після цього остудіть м'ясо, наріжте його тонкими брусочками. Додайте м'ясо до цибулі і обсмажуйте ще п'ять хвилин, постійно помішуючи.
Очистіть і вимийте дайкон. Наріжте його тонкою соломкою. Замість дайкона, якщо його немає під рукою, можна використовувати будь-які соковиті і свіжі овочі на ваш смак.
Викладіть в піалку обсмажене з цибулею м'ясо, додайте дайкон. Посоліть і поперчіть за смаком, за бажанням додайте рубану зелень. Все ретельно перемішайте і подавайте салат до столу.