Рецепт Легкий м'ясний салат фото

Легкий м'ясний салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Легкий м'ясний салат підійде на вечерю для тих, хто стежить за своєю фігурою. Щоб салат не вийшов сухим, його доповнює рубаний дайкон. Він надає свіжості і соковитості, прекрасно поєднуючись з м'ясом.

Для цього салату вам знадобиться нежирний шматок яловичини. Однак ви можете замінити її курячою грудкою або ж будь-яким іншим м'ясом. Також як і дайкон можна замінити або доповнити свіжими огірками, болгарським перцем та іншими овочами. Щоб дізнатися, як приготувати легкий м'ясний салат, прочитайте цей рецепт.

  • Масло рослинне - 30 грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Яловичина - 150 грам
  • Dajkon - 300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
легкий м'ясний салат - фото крок 1
Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте його півкільцями. У сковороді розігрійте олію, обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.
легкий м'ясний салат - фото крок 2
У каструльці доведіть до кипіння чисту питну воду. Відваріть в ній шматок нежирної яловичини, яку слід попередньо вимити. Після цього остудіть м'ясо, наріжте його тонкими брусочками. Додайте м'ясо до цибулі і обсмажуйте ще п'ять хвилин, постійно помішуючи.
легкий м'ясний салат - фото крок 3
Очистіть і вимийте дайкон. Наріжте його тонкою соломкою. Замість дайкона, якщо його немає під рукою, можна використовувати будь-які соковиті і свіжі овочі на ваш смак.
легкий м'ясний салат - фото крок 4
Викладіть в піалку обсмажене з цибулею м'ясо, додайте дайкон. Посоліть і поперчіть за смаком, за бажанням додайте рубану зелень. Все ретельно перемішайте і подавайте салат до столу.

Схожі рецепти