Рецепт Легкий м'ясний салат фото

Легкий м'ясний салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Легкий м'ясний салат підійде на вечерю для тих, хто стежить за своєю фігурою. Щоб салат не вийшов сухим, його доповнює рубаний дайкон. Він надає свіжості і соковитості, прекрасно поєднуючись з м'ясом.

Опис приготування:

Для цього салату вам знадобиться нежирний шматок яловичини. Однак ви можете замінити її курячою грудкою або ж будь-яким іншим м'ясом. Також як і дайкон можна замінити або доповнити свіжими огірками, болгарським перцем та іншими овочами. Щоб дізнатися, як приготувати легкий м'ясний салат, прочитайте цей рецепт.

  • Масло рослинне - 30 грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Яловичина - 150 грам
  • Dajkon - 300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
легкий м'ясний салат - фото крок 1
Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте його півкільцями. У сковороді розігрійте олію, обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.
легкий м'ясний салат - фото крок 2
У каструльці доведіть до кипіння чисту питну воду. Відваріть в ній шматок нежирної яловичини, яку слід попередньо вимити. Після цього остудіть м'ясо, наріжте його тонкими брусочками. Додайте м'ясо до цибулі і обсмажуйте ще п'ять хвилин, постійно помішуючи.
легкий м'ясний салат - фото крок 3
Очистіть і вимийте дайкон. Наріжте його тонкою соломкою. Замість дайкона, якщо його немає під рукою, можна використовувати будь-які соковиті і свіжі овочі на ваш смак.
легкий м'ясний салат - фото крок 4
Викладіть в піалку обсмажене з цибулею м'ясо, додайте дайкон. Посоліть і поперчіть за смаком, за бажанням додайте рубану зелень. Все ретельно перемішайте і подавайте салат до столу.

Схожі рецепти