Легкий швидкий салат
(покроковий рецепт з фото)
Подивіться, як приготувати легкий швидкий салат. Більш того, він смачний і корисний. Такий рецепт напевно вам стане в нагоді не один раз. Запам'ятовуйте і готуйте із задоволенням!
Цей салат відмінно підійде для вегетаріанського харчування. Також він буде корисний будь-якій людині, який хоче харчуватися з користю.
Для цієї страви я рекомендую брати рідкий мед. Але якщо він у вас кристалізувався, то злегка нагрійте його.
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Лимонна цедра - 1 штука (цедра одного лимона)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Молода морква - 500 грам (або міні-морковь)
- Салат - 100 грам
- Сир козячий - 100 грам
- Листочки м'яти - 8-10 штук
1
Духовку нагрейте до 180 градусів. Для заправки змішайте мед, олія, сіль, перець і кедр.
2
Морква почистіть. Великі штучки можете розрізати на пару шматочків. Умочіть морква в половину заправки і відправте запікатися хвилин на 15-20.
3
Салатні листя викладіть в миску, на них помістіть ще трохи теплу морква, шматочки сиру і подрібнену м'яту. Зверху полийте заправкою.