Салат м'ясний класичний
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати салат м'ясний класичний. Що таке Олів'є, знають всі, а що він називається М'ясним салатом і готується трохи інакше - чомусь не всі пам'ятають. Виправляємо помилки!
Як вид, рецепт приготування салату м'ясного класичного дуже простий, і від звичного нам радянського варіанту Олів'є відрізняється хіба що соусом (його, до речі, якщо вам здасться мало, можна приготувати і побільше, це вже хто як любить. Головне - дотримуйтесь пропорції! ), да використанням справжнього м'яса замість "синтетичної" вареної ковбаси. Так що рекомендую вам хоча б раз зрадити традиціям, дізнатися, як зробити салат м'ясний класичний, і втілити цю задумку в життя! Вам сподобається новий смак, обіцяю!
- М'ясо відварне - 200 грам (свинина або яловичина без Жирков)
- Горох консервований - 100 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Огірки мариновані - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Картопля, морква, м'ясо та яйця відварюємо окремо. Остуджують і приступимо до готування. Картоплю ріжемо дрібними кубиками.
2. Так само нарізаємо моркву. Все складаємо в миску-салатницю.
3. Яйця подрібнити.
4. Огірки ріжемо такими ж кубиками, як і картоплю.
5. А м'ясо можна трохи побільше.
6. Цибуля, навпаки, ріжемо як можна дрібніше.
7. І в кінці робимо заправку для салату зі сметани, гірчиці і майонезу. Солимо, перчимо і пробуємо!