Класичний м'ясний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Для мене немає нічого смачнішого і ситніше, ніж добре приготований м'ясний рулет. М'ясний рулет - це справжнє свято життя для любителів м'яса і м'ясних продуктів. Ділюся перевіреним рецептом!
Що може бути смачніше, ніж добре приготоване м'ясо? Класичний м'ясний рулет - ця страва, яке я обожнюю все своє свідоме життя, і в якому точно знаю толк. Так ось: якщо приготуєте м'ясний рулет за цим рецептом, нагодуйте і себе, і цілу банду м'ясоїдів. І всі будуть задоволені і щасливі, і всі будуть нахвалювати ваш чудовий м'ясний рулет. Перевірено особисто!
- Фарш яловичий - 700 грам
- Цибуля - 1/2 склянки
- Соус барбекю - 1/3 склянки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Порошок чилі - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - - За смаком
- Крекери - 12 штук
- Яйце - 1 штука
- Бекон - 350 грам
У велику миску кладемо дрібно нарізану цибулю і м'ясний фарш.
Туди ж додаємо соус для барбекю (покупної або домашній).
Туди ж - гірчицю.
Туди ж - всі приправи і спеції.
Туди ж розбиваємо одне яйце.
Туди ж додаємо панірувальні сухарі, крихти від крекерів (в моєму випадку) або просто крихти від підсушеного батона.
Фарш перемішуємо і рівномірно викладаємо на тонко нарізані і щільним шаром укладені скибочки бекону. Загортаємо фарш скибочками бекону, викладаємо вийшов рулет швом вниз на деко.
Деко перед цим краще застелити пергаментним папером або фольгою. Згорнутий рулет зверху ще раз злегка поливаємо соусом барбекю.
Ставимо в духовку і запікаємо близько години при 175 градусах.
Готовий рулет злегка охолоджуємо, нарізаємо і подаємо в гарячому вигляді. Смачного!