Рецепт Класичний м'ясний рулет фото

Класичний м'ясний рулет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Фарш, Бекон
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Рулети

Для мене немає нічого смачнішого і ситніше, ніж добре приготований м'ясний рулет. М'ясний рулет - це справжнє свято життя для любителів м'яса і м'ясних продуктів. Ділюся перевіреним рецептом!

Що може бути смачніше, ніж добре приготоване м'ясо? Класичний м'ясний рулет - ця страва, яке я обожнюю все своє свідоме життя, і в якому точно знаю толк. Так ось: якщо приготуєте м'ясний рулет за цим рецептом, нагодуйте і себе, і цілу банду м'ясоїдів. І всі будуть задоволені і щасливі, і всі будуть нахвалювати ваш чудовий м'ясний рулет. Перевірено особисто!

  • Фарш яловичий - 700 грам
  • Цибуля - 1/2 склянки
  • Соус барбекю - 1/3 склянки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Порошок чилі - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Крекери - 12 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Бекон - 350 грам
класичний м'ясний рулет - фото крок 1
У велику миску кладемо дрібно нарізану цибулю і м'ясний фарш.
класичний м'ясний рулет - фото крок 2
Туди ж додаємо соус для барбекю (покупної або домашній).
класичний м'ясний рулет - фото крок 3
Туди ж - гірчицю.
класичний м'ясний рулет - фото крок 4
Туди ж - всі приправи і спеції.
класичний м'ясний рулет - фото крок 5
Туди ж розбиваємо одне яйце.
класичний м'ясний рулет - фото крок 6
Туди ж додаємо панірувальні сухарі, крихти від крекерів (в моєму випадку) або просто крихти від підсушеного батона.
класичний м'ясний рулет - фото крок 7
Фарш перемішуємо і рівномірно викладаємо на тонко нарізані і щільним шаром укладені скибочки бекону. Загортаємо фарш скибочками бекону, викладаємо вийшов рулет швом вниз на деко.
класичний м'ясний рулет - фото крок 8
Деко перед цим краще застелити пергаментним папером або фольгою. Згорнутий рулет зверху ще раз злегка поливаємо соусом барбекю.
класичний м'ясний рулет - фото крок 9
Ставимо в духовку і запікаємо близько години при 175 градусах.
класичний м'ясний рулет - фото крок 10
Готовий рулет злегка охолоджуємо, нарізаємо і подаємо в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти