Рецепт М'ясний салат класичний фото

М'ясний салат класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясний салат класичний. Блюдо ідеально підійде до будь-якого столу, зробивши його святковим в мить. Гості та домочадці залишаться ситі і задоволені.

Опис приготування:

Всім відомо, що рецепт цього салату традиційно використовується напередодні нового року, проте салат також відмінно виглядатиме і на повсякденному столі. Обов'язково спробуйте приготувати м'ясний салат будинку, якщо ви раніше цього не робили і результат вас приємно здивує. Унікальний смак салату нікого не зможе залишити байдужим, так що не бійтеся експериментувати і все у вас вийде.

  • Варена ковбаса - 500 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Солоні огірки - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Консервований зелений горошок (банку) - 1 штука(400 г)
  • Майонез, зелень, сіль - За смаком
1
Для того, щоб приготувати класичний м'ясний салат, необхідно відварити картоплю, морква і яйця. Очищаємо овочі і нарізаємо все дрібним кубиком.
2
Яйця, варену ковбасу і огірки також нарізаємо кубиками і додаємо всі в одну ємність.
З консервованого горошку потрібно буде злити рідину і промити, після чого з'єднати його з іншими інгредієнтами.
3
Весь вміст посуду змішуємо з майонезом, солимо і перчимо до смаку, додаючи рубану зелень.
Готово! М'ясний салат, приготований за класичним рецептом, поданий. Смачного!

Схожі рецепти