Італійський м'ясний рулет
(покроковий рецепт з фото)
З фаршу в основному ми звикли робити котлети або тефтелі, іноді обсмажуємо його просто так з соусом. А я захотіла чогось новенького і знайшла незвичайне застосування м'ясної заготівлі. Читайте!
Таким чином я тепер знаю, як приготувати італійський м'ясний рулет. До нього додамо соус "маринара", щоб текстура вийшло соковитою. Блюдо ідеально підійде для великого свята. Його можна поставити в центр столу і нарізати порціями. Для гарніру підготуйте картопля і овочі з духовки.
- Фарш - 1 кілограм (свинячо-яловичий)
- Соус "маринара" - 150 мілілітрів
- Пармезан - 150 грам
- Панірувальні сухарі - 90 грам (або хлібні крихти)
- Яйце - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вустерський соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
- Базилік - 30 грам
1. Наріжте середніми шматочками очищений часник, цибулю і моркву, а також селера. Викладіть овочі в міксер.
2. Перетворіть шматочки в кашку.
3. Потім обсмажте їх близько 6 хвилин в розігрітій олії, помішуючи.
4. В цей час в мисці збийте яйця з сіллю, перцем, Вустерського соусом і порізаним базиліком.
5. Далі в миску додайте фарш, готові овочі, сухарі і дрібно натертий пармезан.
6. Замішайте єдину масу. Потім викладіть її у вигляді прямокутника на деко з фольгою.
7. Зверху покрийте фарш соусом "маринара" . Закрийте його фольгою.
8. Запікайте італійський м'ясний рулет в духовці протягом 65 хвилин при 180 градусах. Смачного!