Рецепт Італійський м'ясний рулет фото

Італійський м'ясний рулет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

З фаршу в основному ми звикли робити котлети або тефтелі, іноді обсмажуємо його просто так з соусом. А я захотіла чогось новенького і знайшла незвичайне застосування м'ясної заготівлі. Читайте!

Опис приготування:

Таким чином я тепер знаю, як приготувати італійський м'ясний рулет. До нього додамо соус"Маринара" , щоб текстура вийшло соковитою. Блюдо ідеально підійде для великого свята. Його можна поставити в центр столу і нарізати порціями. Для гарніру підготуйте картопля і овочі з духовки.

  • Фарш - 1 кілограм (свинячо-яловичий)
  • Соус"Маринара" - 150 мілілітрів
  • Пармезан - 150 грам
  • Панірувальні сухарі - 90 грам (або хлібні крихти)
  • Яйце - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вустерський соус - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Базилік - 30 грам
італійський м'ясний рулет - фото крок 1
1. Наріжте середніми шматочками очищений часник, цибулю і моркву, а також селера. Викладіть овочі в міксер.
італійський м'ясний рулет - фото крок 2
2. Перетворіть шматочки в кашку.
італійський м'ясний рулет - фото крок 3
3. Потім обсмажте їх близько 6 хвилин в розігрітій олії, помішуючи.
італійський м'ясний рулет - фото крок 4
4. В цей час в мисці збийте яйця з сіллю, перцем, Вустерського соусом і порізаним базиліком.
італійський м'ясний рулет - фото крок 5
5. Далі в миску додайте фарш, готові овочі, сухарі і дрібно натертий пармезан.
італійський м'ясний рулет - фото крок 6
6. Замішайте єдину масу. Потім викладіть її у вигляді прямокутника на деко з фольгою.
італійський м'ясний рулет - фото крок 7
7. Зверху покрийте фарш соусом"Маринара" . Закрийте його фольгою.
італійський м'ясний рулет - фото крок 8
8. Запікайте італійський м'ясний рулет в духовці протягом 65 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Схожі рецепти