М'ясний італійський соус
(покроковий рецепт з фото)
З соусом багато гарячі страви починають грати новими фарбами. Ви берете основу, гарнір і доповнення просто напрошується. Деякі варіанти настільки смачні, що виходять на перший план, як тут.
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясний італійський соус, ви захочете повторити його на своїй кухні багато разів. Адже він ситний, простий і неймовірно смачний! Складається блюдо з томатів і фаршу, а значить з ним поєднуються спагетті, картопля і рис. Непоганою ідеєю буде подати до соусу хліб або коржі, які слід вмочати в нього.
- Фарш із яловичини - 900 грам
- Томатний соус - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Італійські трави - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Базилік сушений - 1 щіпка
- Часник - 4 зубчики
Для початку дрібно наріжте цибулю. Потім обсмажте його до м'якості, помішуючи, в розігрітій олії.
Потім додайте дрібку солі і пропущений через прес часник. Обсмажте все разом 1 хвилину.
Далі в сковороду додайте фарш. Перемішайте інгредієнти. Збільште вогонь до середнього.
Коли фарш стане рожевого кольору, злийте утворився жир. Потім додайте італійські приправи.
Далі додайте базилік і томатний соус. Все перемішайте.
В самому кінці додайте сіль, цукор і перець. Соус перемішайте і тушкуйте пару хвилин. Все готово! Смачного!