М'ясний італійський соус
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.
З соусом багато гарячі страви починають грати новими фарбами. Ви берете основу, гарнір і доповнення просто напрошується. Деякі варіанти настільки смачні, що виходять на перший план, як тут.
Опис приготування:
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясний італійський соус, ви захочете повторити його на своїй кухні багато разів. Адже він ситний, простий і неймовірно смачний! Складається блюдо з томатів і фаршу, а значить з ним поєднуються спагетті, картопля і рис. Непоганою ідеєю буде подати до соусу хліб або коржі, які слід вмочати в нього.
- Фарш із яловичини - 900 грам
- Томатний соус - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Італійські трави - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Базилік сушений - 1 щіпка
- Часник - 4 зубчики
Для початку дрібно наріжте цибулю. Потім обсмажте його до м'якості, помішуючи, в розігрітій олії.
Потім додайте дрібку солі і пропущений через прес часник. Обсмажте все разом 1 хвилину.
Далі в сковороду додайте фарш. Перемішайте інгредієнти. Збільште вогонь до середнього.
Коли фарш стане рожевого кольору, злийте утворився жир. Потім додайте італійські приправи.
Далі додайте базилік і томатний соус. Все перемішайте.
В самому кінці додайте сіль, цукор і перець. Соус перемішайте і тушкуйте пару хвилин. Все готово! Смачного!