Рецепт Італійський соус для макаронів фото

Італійський соус для макаронів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Часник , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Соуси , Томатний соус
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Італійці підкорили світ своєю кухнею вже дуже давно. І найцікавіше те, що вона досить проста. Це і добре, адже майже кожен може повторити їх рецепти у себе на кухні. Ось рецепт соусу.

Опис приготування:

Одне з тих страв, за яке я найбільше вдячна Італії це макарони і спагетті. Але до них важливо підібрати потрібну заправку. Тому я підготувала інструкцію про те, як приготувати італійський соус для макаронів. У класичному розумінні він є двох видів: томатний і вершковий. Ми будемо робити перший варіант.

  • Томатна паста - 400 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Базилік - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Часник - 6 зубчиків
італійський соус для макаронів - фото крок 1
Цибуля чистий, дрібно наріжте. Залийте маслом і перемішайте.
італійський соус для макаронів - фото крок 2
Покладіть його в спеціальний посуд і помістіть в мікрохвильовку на повну потужність. Готуйте 5 хвилин.
італійський соус для макаронів - фото крок 3
Цибулю очистіть і подрібніть. Змішайте його з цибулею, томатною пастою, базиліком, сіллю і перцем. Перемішайте.
італійський соус для макаронів - фото крок 4
Готуйте соус в мікрохвильовці під кришкою на повній потужності протягом 5 хвилин.
італійський соус для макаронів - фото крок 5
Потім зменшіть потужність і готуйте ще 13 хвилин. Приємною дегустації!

Схожі рецепти