Італійський соус для макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Італійці підкорили світ своєю кухнею вже дуже давно. І найцікавіше те, що вона досить проста. Це і добре, адже майже кожен може повторити їх рецепти у себе на кухні. Ось рецепт соусу.
Одне з тих страв, за яке я найбільше вдячна Італії це макарони і спагетті. Але до них важливо підібрати потрібну заправку. Тому я підготувала інструкцію про те, як приготувати італійський соус для макаронів. У класичному розумінні він є двох видів: томатний і вершковий. Ми будемо робити перший варіант.
- Томатна паста - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Базилік - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Часник - 6 зубчиків
Цибуля чистий, дрібно наріжте. Залийте маслом і перемішайте.
Покладіть його в спеціальний посуд і помістіть в мікрохвильовку на повну потужність. Готуйте 5 хвилин.
Цибулю очистіть і подрібніть. Змішайте його з цибулею, томатною пастою, базиліком, сіллю і перцем. Перемішайте.
Готуйте соус в мікрохвильовці під кришкою на повній потужності протягом 5 хвилин.
Потім зменшіть потужність і готуйте ще 13 хвилин. Приємною дегустації!