Овочевий соус для макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви так само, як і я, не довіряєте магазинним кетчупам і соусів, то овочевий соус для макаронів вам дуже сподобається! У нього йдуть свіжі морква, селера, зелень, часник і помідори. Спробуйте!
Я люблю робити соуси сама. Якщо у нас збирається компанія просто поспілкуватися, без особливого приводу, до всіх закусок (чіпси, начос і іншим, деякі з яких я теж роблю сама), я готую соуси - песто, чилі і різні інші. Вони абсолютно не складні в приготуванні, виходить приголомшливими! Їх свіжих овочів. І я сама можу регулювати наскільки гострими вони вийдуть.
Так само і з соусами для гарячих страв. Чи не довірю свою пасту звичайному кетчупу, яким би чудовим його НЕ рекламували. Зроблю все сама. Як? Читайте рецепт овочевого соусу для макаронів і дізнаєтеся один з моїх найулюбленіших способів. Спробуйте! Завдяки свіжим овочам і зелені овочевий соус для макаронів виходить чудовим - одночасно корисним і смачним.
Удачі в приготуванні!
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 2 штуки
- Цибуля - 0.5 штуки (або одна маленька цибулина. )
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Базилік - 1 Чайна ложка (свіжого, подрібненого. )
- Орегано (душа) - 1 Чайна ложка (свіжого, подрібненого.)
- Петрушка - 1 Чайна ложка (свіжої, подрібненої. )
- Сушені орегано - 0, 5 чайних ложки
- Помідори - 200 грам
- Томатна паста - 100 грам
- Червоне вино - 50 мілілітрів
- Лавровий лист - 1 штука