Часниковий соус для макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Поки макарони варяться на плиті, у вас є 5-7 хвилин, щоб приготувати цей чудовий соус. Його, до речі, можна подати також і до м'яса, і до риби, і до овочів. Часниковий соус універсальний.
Соус готується легко і дуже швидко. Подрібніть зелень, пропустіть часник через прес. Змішайте сметану з сіллю, зеленню і часником. Поперчіть за смаком, добре перемішайте - і подайте на стіл з макаронами. Смачного!
- Крем - 200 грам
- Часник - 5 зубчиків
- Пучок зелені - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Очистіть часник від лушпиння.
Додайте в сметану сіль.
Подрібніть зелень і додайте в соус.
Пропустіть часник через прес і додайте в соус. Поперчіть за смаком, добре перемішайте і подайте на стіл з макаронами.