Часниковий соус для грінок
(покроковий рецепт з фото)
Соус може перетворити звичайне блюдо в запам'ятовується. Причому саме доповнення зазвичай готується дуже просто. А весь секрет полягає в правильно підібраних інгредієнтах.
Обов'язково прочитайте про те, як приготувати часниковий соус для грінок. Все елементарно, але дуже смачно. Поєднання часнику з підсмаженою хлібом цілком можна назвати класичним. Ви можете спробувати і додати в готовий соус трохи сиру. Але в цілому і в моїй рецептурою і так все дуже добре склалося.
- Лимон - 0, 5 штуки
- Яйце - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 0, 5 щіпки
- Часник - 2 зубчики
Зубчики чеснока почистите. Тепер їх потрібно подрібнити в чеснокодавку. Складіть часникову масу в мисочку.
Яйце заздалегідь відваріть круто і остудіть. Додайте половинку жовтка до часнику. Перемішайте інгредієнти, зробивши з них однорідну масу.
Тепер прийшов час додати в соус оливкова олія. Наступний інгредієнт - це лимонний сік. Після його додавання масу потрібно збити віночком.
Залишилося посолити і поперчити соус за смаком і приготувати до нього хрусткі грінки. Соус подавайте охолодженим.