Рецепт М'ясний рулет, фарширований омлетом фото

М'ясний рулет, фарширований омлетом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Свинина , Яйця
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані , Рулети
Кількість порцій: 1
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Хочете спробувати приготувати щось нове до святкового столу? М'ясний рулет - це оригінальне блюдо, чудова закуска до святкового столу і не тільки. Приготувати його зовсім нескладно.

Опис приготування:

Чомусь вважається, що приготувати м'ясний рулет в домашніх умовах дуже складно. Складно тільки в перший раз, як і будь-яке нове починання. З кожним новим приготованим блюдом наше майстерність зростає, і ось вже скоро ви почнете фантазувати і придумувати самі нові страви. А зараз я розповім вам, як приготувати м'ясний рулет, фарширований омлетом. Для першого разу попросіть кого-небудь із домашніх вам допомогти, зайві руки явно не завадять. І рулет згорнути, і ниточками перемотати. Це і будуть основні складності в цьому рецепті. Чесно чесно! перевірте самі, читайте рецепт, дивіться фото і готуйте!

  • Грудинка нежирная - 1 кілограм
  • Вирізка свиняча нежирна - 500 грам
  • Яйце - 2-3 штук
  • Вершки - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Суміш перців мелена - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сухі пряні трави - 1 Чайна ложка (прованські трави або суміш: базилік, кріп, петрушка, розмарин)
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 15 грам
м'ясний рулет, фарширований омлетом - фото крок 1
Збиваємо яйця з дрібкою солі і вершками, на вершковому маслі смажимо два тонких омлетного млинця.
м'ясний рулет, фарширований омлетом - фото крок 2
Пласт грудинки немного отбиваем, щоб вирівняти по товщині і щоб вона стала більш гнучкою. Вирізку нарізаємо на 4-5 довгих бруска. Натираем и грудинку, і вирізку сумішшю солі, перцю, спецій і подрібненого часнику.
м'ясний рулет, фарширований омлетом - фото крок 3
Викладаємо омлетного млинці на пласт грудинки, зайві краю омлету обрізаємо. Чергуючи, викладаємо обрізки омлету і шматки вирізки на грудинку.
м'ясний рулет, фарширований омлетом - фото крок 4
Щільно звертаємо грудинку з м'ясом і омлетом у вигляді рулету, перев'язуємо нитками. Потім укладаємо рулет в рукав для запікання, щільно зав'язуємо кінці рукава. Відправляємо рулет в холодильник годинок на 5. Потім можна відразу його запекти, а можна проварити 1 годину в каструлі з водою.
м'ясний рулет, фарширований омлетом - фото крок 5
З відвареного, злегка охололого рулету знімаємо нитки, змащуємо рулет майонезом і відправляємо в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 40-50. Час запікання залежить від товщини вашого рулету. Нарізаємо рулет після охолодження.

Схожі рецепти