М'ясний рулет, фарширований овочами
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, фаршироване овочами - це смачно, це гарно, і будь-яка господиня повинна вміти приготувати таке рулет. Цей рецепт вам допоможе смачно нагодувати і приємно здивувати ваших домочадців.
Це смачне і гарне блюдо готується не дуже швидко і не зовсім легко. Зате як будуть здивовані ваші домочадці або гості, побачивши, а потім і спробувавши такий смачний рулет. Ви не знаєте, як приготувати м'ясний рулет, фарширований овочами? У цьому рецепті я вам все розповім і покажу. Читайте і дивіться уважно, а потім купуйте всі необхідні інгредієнти і творіть. Овочі для фарширування можете підібрати на свій смак - простір для творчості величезний! Удачі вам!
- Яловичина - 1 кілограм (філе)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Гриби - 100-150 грам (свіжі або заморожені)
- Суміш овочів - 100 грам (морква, перець болгарський, квасоля спаржева, горошок, кукурудза)
- Масло вершкове або рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Суміш перців мелена - 2 щіпки
М'ясо миємо, обсушуємо і обробляв, на пласт. Якщо ваш шматок м'яса не дуже товстий - розріжте його навпіл, але не до кінця. Потім злегка відбиваємо м'ясо, солимо і перчимо.
Обсмажуємо наші овочі і гриби на рослинній або вершковому маслі до випаровування рідини. Доводимо до смаку - солимо і перчимо. Можна додати і інші спеції.
Викладаємо остигнула і обсмажену суміш овочів на підготовлений пласт м'яса.
Загортаємо м'ясо з овочами рулетом і щільно перев'язуємо ниткою. Потім щільно загортаємо в фольгу і викладаємо на деко. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 2 годину. Потім розгортаємо фольгу і даємо рулету підрум'яниться і підсушитися ще хвилин 20-30.