Рецепт М'ясний рулет, фарширований овочами фото

М'ясний рулет, фарширований овочами
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Рулети

М'ясо, фаршироване овочами - це смачно, це гарно, і будь-яка господиня повинна вміти приготувати таке рулет. Цей рецепт вам допоможе смачно нагодувати і приємно здивувати ваших домочадців.

Це смачне і гарне блюдо готується не дуже швидко і не зовсім легко. Зате як будуть здивовані ваші домочадці або гості, побачивши, а потім і спробувавши такий смачний рулет. Ви не знаєте, як приготувати м'ясний рулет, фарширований овочами? У цьому рецепті я вам все розповім і покажу. Читайте і дивіться уважно, а потім купуйте всі необхідні інгредієнти і творіть. Овочі для фарширування можете підібрати на свій смак - простір для творчості величезний! Удачі вам!

  • Яловичина - 1 кілограм (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Гриби - 100-150 грам (свіжі або заморожені)
  • Суміш овочів - 100 грам (морква, перець болгарський, квасоля спаржева, горошок, кукурудза)
  • Масло вершкове або рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Суміш перців мелена - 2 щіпки
м'ясний рулет, фарширований овочами - фото крок 1
М'ясо миємо, обсушуємо і обробляв, на пласт. Якщо ваш шматок м'яса не дуже товстий - розріжте його навпіл, але не до кінця. Потім злегка відбиваємо м'ясо, солимо і перчимо.
м'ясний рулет, фарширований овочами - фото крок 2
Обсмажуємо наші овочі і гриби на рослинній або вершковому маслі до випаровування рідини. Доводимо до смаку - солимо і перчимо. Можна додати і інші спеції.
м'ясний рулет, фарширований овочами - фото крок 3
Викладаємо остигнула і обсмажену суміш овочів на підготовлений пласт м'яса.
м'ясний рулет, фарширований овочами - фото крок 4
Загортаємо м'ясо з овочами рулетом і щільно перев'язуємо ниткою. Потім щільно загортаємо в фольгу і викладаємо на деко. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 2 годину. Потім розгортаємо фольгу і даємо рулету підрум'яниться і підсушитися ще хвилин 20-30.

Схожі рецепти