Рецепт М'ясний рулет з овочами і сиром фото

М'ясний рулет з овочами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

М'ясний рулет з овочами і сиром - це гаряче блюдо, яке можна подавати на обід або вечерю. Поки рулет залишається теплим, він буде неймовірно смачним, так як сир в ньому залишиться розплавленим.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачні рулети, вам знадобиться куряче філе. Ви можете використовувати і інше м'ясо (наприклад, свинину чи яловичину). Їх варто відбити перед приготуванням. Врахуйте також, що свинина або яловичина готуватимуться трохи довше, ніж курка. Щоб дізнатися, як приготувати м'ясний рулет з овочами і сиром, прочитайте цей рецепт.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Перець червоний - 40 грам (солодкий)
  • Сир"Фета" - 30 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 чайних ложки
м'ясний рулет з овочами і сиром - фото крок 1
У сковороді розігрійте олію. Потім вимийте і очистіть від насіння червоний болгарський перець. Наріжте його дрібними кубиками і обсмажте на олії до м'якості.
м'ясний рулет з овочами і сиром - фото крок 2
Викладіть обсмажений перець в тарілку. Очистіть часник і дрібно його нарубати. Сир наріжте кубиками. Додайте його разом з часником до обсмаженої перцю.
м'ясний рулет з овочами і сиром - фото крок 3
Куряче філе вимийте і висушіть паперовими рушниками. Розріжте його так, щоб воно перетворилося в тонкий цільний шматок курки. Посоліть і поперчіть його на смак.
м'ясний рулет з овочами і сиром - фото крок 4
Викладіть в середину курячого філе обсмажені перець з часником і нарізаним сиром.
м'ясний рулет з овочами і сиром - фото крок 5
Поверніть курку рулетом так, щоб начинка виявилася усередині. Закріпіть краю м'яса зубочистками, щоб в процесі приготування сік начинки не витікав на сковороду.
м'ясний рулет з овочами і сиром - фото крок 6
Викладіть філе в сковороду на масло, в якому обсмажувався перець. Потім зарумяньте його з усіх боків протягом декількох хвилин. Потім накрийте кришкою і тушкуйте ще десять хвилин на повільному вогні до повної готовності.

Схожі рецепти