М'ясний рулет з овочами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
М'ясний рулет з овочами і сиром - це гаряче блюдо, яке можна подавати на обід або вечерю. Поки рулет залишається теплим, він буде неймовірно смачним, так як сир в ньому залишиться розплавленим.
Щоб приготувати смачні рулети, вам знадобиться куряче філе. Ви можете використовувати і інше м'ясо (наприклад, свинину чи яловичину). Їх варто відбити перед приготуванням. Врахуйте також, що свинина або яловичина готуватимуться трохи довше, ніж курка. Щоб дізнатися, як приготувати м'ясний рулет з овочами і сиром, прочитайте цей рецепт.
- Куряче філе - 1 штука
- Перець червоний - 40 грам (солодкий)
- Сир "фета" - 30 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 чайних ложки
У сковороді розігрійте олію. Потім вимийте і очистіть від насіння червоний болгарський перець. Наріжте його дрібними кубиками і обсмажте на олії до м'якості.
Викладіть обсмажений перець в тарілку. Очистіть часник і дрібно його нарубати. Сир наріжте кубиками. Додайте його разом з часником до обсмаженої перцю.
Куряче філе вимийте і висушіть паперовими рушниками. Розріжте його так, щоб воно перетворилося в тонкий цільний шматок курки. Посоліть і поперчіть його на смак.
Викладіть в середину курячого філе обсмажені перець з часником і нарізаним сиром.
Поверніть курку рулетом так, щоб начинка виявилася усередині. Закріпіть краю м'яса зубочистками, щоб в процесі приготування сік начинки не витікав на сковороду.
Викладіть філе в сковороду на масло, в якому обсмажувався перець. Потім зарумяньте його з усіх боків протягом декількох хвилин. Потім накрийте кришкою і тушкуйте ще десять хвилин на повільному вогні до повної готовності.