М'ясний рулет з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Попереду ще багато свят, тому пропоную ще один рецепт приготування цікавою закуски - м'ясного рулету з грибами і сиром. Виходить дуже смачно, смачно і ситно. Порадуйте своїх гостей!
Не знаю, як приготувати м'ясний рулет з грибами і сиром, щоб він вийшов соковитим і м'яким? Все дуже просто. Секрет в тому, Його користувачі потрібно фарш, а не цілісний шматок м'яса, тоді рулет виходить відмінно ніжним, а завдяки начинці - ще й ароматним. Спробуйте приготувати такий м'ясний рулет за моїм рецептом, вам сподобається!
- Фарш - 400 грам
- Печериці - 300 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фарш візьміть свинячо-яловичий або курячий з домішкою свинини, посоліть і поперчіть за смаком.
Печериці очистіть і поріжте дрібними кубиками.
Обсмажте шампіньйони в рослинному маслі.
На квадрат фольги викладіть пласт фаршу товщиною приблизно 1 см. Зверху потріть плавлений сирок.
На середину м'яса викладіть доріжку з смажених грибів.
Допомагаючи собі фольгою, скрутіть акуратний м'ясний рулет.
Загорніть рулет у фольгу якомога щільніше і відправте в духовку на 30 хвилин. Через 15 хвилин розгорніть фольгу, щоб рулет як слід запёкся зовні. Готовий рулет остудіть і поріжте шматочками. Смачного!