Рецепт М'ясний рулет з грибами і сиром фото

М'ясний рулет з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Гриби
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою, Рулети

Попереду ще багато свят, тому пропоную ще один рецепт приготування цікавою закуски - м'ясного рулету з грибами і сиром. Виходить дуже смачно, смачно і ситно. Порадуйте своїх гостей!

Не знаю, як приготувати м'ясний рулет з грибами і сиром, щоб він вийшов соковитим і м'яким? Все дуже просто. Секрет в тому, Його користувачі потрібно фарш, а не цілісний шматок м'яса, тоді рулет виходить відмінно ніжним, а завдяки начинці - ще й ароматним. Спробуйте приготувати такий м'ясний рулет за моїм рецептом, вам сподобається!

  • Фарш - 400 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Сир плавлений - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
м'ясний рулет з грибами і сиром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фарш візьміть свинячо-яловичий або курячий з домішкою свинини, посоліть і поперчіть за смаком.
м'ясний рулет з грибами і сиром - фото крок 2
Печериці очистіть і поріжте дрібними кубиками.
м'ясний рулет з грибами і сиром - фото крок 3
Обсмажте шампіньйони в рослинному маслі.
м'ясний рулет з грибами і сиром - фото крок 4
На квадрат фольги викладіть пласт фаршу товщиною приблизно 1 см. Зверху потріть плавлений сирок.
м'ясний рулет з грибами і сиром - фото крок 5
На середину м'яса викладіть доріжку з смажених грибів.
м'ясний рулет з грибами і сиром - фото крок 6
Допомагаючи собі фольгою, скрутіть акуратний м'ясний рулет.
м'ясний рулет з грибами і сиром - фото крок 7
Загорніть рулет у фольгу якомога щільніше і відправте в духовку на 30 хвилин. Через 15 хвилин розгорніть фольгу, щоб рулет як слід запёкся зовні. Готовий рулет остудіть і поріжте шматочками. Смачного!

Схожі рецепти