Рецепт М'ясний рулет з грибами в листковому тісті фото

М'ясний рулет з грибами в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Гриби , Листкове тісто , Печериці
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Блюдо за рецептом, як приготувати м'ясний рулет з грибами в листковому тісті, можна подавати в якості основного м'ясного до гарніру або в якості закуски для фуршету. Рулет дуже ситний і поживний.

Опис приготування:

В оригінальному рецепті м'ясо було цільним шматком, але побоявся, що воно може бути сирим, тому зробив з нього фарш. Для соковитості і більш цікавого смаку додав твердий сир, порізаний крупно, зелень і гриби. Тісто для випікання використовую готове покупне. Але, якщо є час, його можна зробити самостійно.

  • Фарш із яловичини - 600 грам
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Дижонская гірчиця - 4 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Цибуля-Schnitt повідомив AFP - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
  • Сир - 150 грам
  • Бекон - 2 скибочки
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Гриби - 300 грам
  • Листкове тісто - 1 штука
  • Вода - 1/2 склянки
м'ясний рулет з грибами в листковому тісті - фото крок 1
1. У миску викладаю фарш, подрібнену цибулю-шніт, петрушку, подрібнений часник, додаю панірувальні сухарі, 2 столові ложки гірчиці і 1 яйце, за смаком солю, перчу. Гарненько перемішую.
м'ясний рулет з грибами в листковому тісті - фото крок 2
2. Твердий сир нарізаю великими кубиками і додаю до м'ясного фаршу, ще раз перемішую.
м'ясний рулет з грибами в листковому тісті - фото крок 3
3. Сковороду розігріваю на вогні, додаю бекон і обсмажую його 30 секунд, потім кладу до нього подрібнену цибулю і гриби, нарізані пластинками. Готую 5-7 хвилин до випаровування рідини. За смаком солю і перчу.
м'ясний рулет з грибами в листковому тісті - фото крок 4
4. Листкове тісто заздалегідь дістаю з морозилки і розморожувати при кімнатній температурі. Качалкою розкочують його в тонкий пласт.
м'ясний рулет з грибами в листковому тісті - фото крок 5
5. Викладаю 2 столові ложки гірчиці і розмазував її пензликом по всьому тесту.
м'ясний рулет з грибами в листковому тісті - фото крок 6
6. Викладаю обсмажені гриби з цибулею і розподіляю по всій поверхні.
м'ясний рулет з грибами в листковому тісті - фото крок 7
7. З фаршу формую овал і викладаю його поверх грибів.
м'ясний рулет з грибами в листковому тісті - фото крок 8
8. Повертаю все краю і формую хліб овальної форми.
м'ясний рулет з грибами в листковому тісті - фото крок 9
9. Деко застеляють пергаментом і викладаю рулет.
м'ясний рулет з грибами в листковому тісті - фото крок 10
10. Яйце змішую з водою і змащую отриманою масою рулет. Відправляю в розігрітий до 190 градусів духовку на 40-50 хвилин.
м'ясний рулет з грибами в листковому тісті - фото крок 11
11. Дістаю рулет з духовки і остуджують, а потім нарізаю шматочками і подаю до столу з рисом і солодкою кукурудзою.

Схожі рецепти