М'ясний рулет з грибами в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо за рецептом, як приготувати м'ясний рулет з грибами в листковому тісті, можна подавати в якості основного м'ясного до гарніру або в якості закуски для фуршету. Рулет дуже ситний і поживний.
В оригінальному рецепті м'ясо було цільним шматком, але побоявся, що воно може бути сирим, тому зробив з нього фарш. Для соковитості і більш цікавого смаку додав твердий сир, порізаний крупно, зелень і гриби. Тісто для випікання використовую готове покупне. Але, якщо є час, його можна зробити самостійно.
- Фарш із яловичини - 600 грам
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Дижонская гірчиця - 4 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 пучок
- Цибуля-Schnitt повідомив AFP - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Сир - 150 грам
- Бекон - 2 скибочки
- Цибуля - 1/2 штуки
- Гриби - 300 грам
- Листкове тісто - 1 штука
- Вода - 1/2 склянки
1. У миску викладаю фарш, подрібнену цибулю-шніт, петрушку, подрібнений часник, додаю панірувальні сухарі, 2 столові ложки гірчиці і 1 яйце, за смаком солю, перчу. Гарненько перемішую.
2. Твердий сир нарізаю великими кубиками і додаю до м'ясного фаршу, ще раз перемішую.
3. Сковороду розігріваю на вогні, додаю бекон і обсмажую його 30 секунд, потім кладу до нього подрібнену цибулю і гриби, нарізані пластинками. Готую 5-7 хвилин до випаровування рідини. За смаком солю і перчу.
4. Листкове тісто заздалегідь дістаю з морозилки і розморожувати при кімнатній температурі. Качалкою розкочують його в тонкий пласт.
5. Викладаю 2 столові ложки гірчиці і розмазував її пензликом по всьому тесту.
6. Викладаю обсмажені гриби з цибулею і розподіляю по всій поверхні.
7. З фаршу формую овал і викладаю його поверх грибів.
8. Повертаю все краю і формую хліб овальної форми.
9. Деко застеляють пергаментом і викладаю рулет.
10. Яйце змішую з водою і змащую отриманою масою рулет. Відправляю в розігрітий до 190 градусів духовку на 40-50 хвилин.
11. Дістаю рулет з духовки і остуджують, а потім нарізаю шматочками і подаю до столу з рисом і солодкою кукурудзою.