Рецепт Яловичина в гірчиці і листковому тісті фото

Яловичина в гірчиці і листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Листкове тісто, Шинка
Рецепти для схуднення
На обід, На святковий стіл, Фуршет
Гарячі страви, Страви в тесті

Соковита і ніжна яловичина, замаринована в гірчиці, загорнута в шинку і запечена в листковому тісті ... Що може бути смачніше на обід? Навіть на святковому столі таке блюдо стане головним.

За рецепт цієї страви я довго боролася з шеф-кухарем одного ресторану. Ця страва дивно смачне і надзвичайно красиве. Якщо хочете, щоб м'ясо було повною прожарювання, смажте його довше на слабкому вогні. В листковому тісті воно не буде довго пекти. Паштет з грибів шиітаке, шинка і гірчиця створюють справжній тандем смаку.

  • Яловичина - 1 кілограм (м'якоть)
  • Гриби шиітаке - 200 грам
  • Шинка - 4 часточки
  • Гірчичний - 50 грам
  • Листкове тісто - 500 грам
  • Жовток - 2 штуки
  • Рослинна олія - 30 грам
яловичина в гірчиці і листковому тісті - фото крок 1
1. М'якоть наріжте товстим шматком, після чого обсмажте з усіх боків на олії до рум'яного кольору.
яловичина в гірчиці і листковому тісті - фото крок 2
2. Змастіть з усіх боків гірчицею відразу після обсмажування (поки м'ясо гаряче). Після цього його можна посолити і приправити за смаком. На маслі, на якому смажилося м'ясо, обсмажте гриби, після чого подрібніть їх блендером до стану паштету.
яловичина в гірчиці і листковому тісті - фото крок 3
3. Візьміть харчову плівку, викладіть на неї тонко нарізані скибочки шинки, потім викладіть шар з грибного паштету, а вже зверху викладіть м'ясо.
яловичина в гірчиці і листковому тісті - фото крок 4
4. За допомогою харчової плівки скрутіть в рулет, після чого зніміть плівку і викладіть рулет на листкове тісто.
яловичина в гірчиці і листковому тісті - фото крок 5
5. Загорніть тісто "конвертом" і швом вкладіть вниз. Тим часом розігрійте духовку.
яловичина в гірчиці і листковому тісті - фото крок 6
6. Тепер останній штрих: змастіть тісто зверху і з боків жовтками, відправте в розігріту духовку на 25 хвилин. Температуру виставте 180 градусів.
яловичина в гірчиці і листковому тісті - фото крок 7
7. Можна зробити невеликі надрізи, щоб тісто не деформувалося під час випікання. Дайте рулету трохи постояти, охолонути.
яловичина в гірчиці і листковому тісті - фото крок 8
8. Потім можна нарізати і подавати до столу. Ось так чудово він виглядає в розрізі.

Схожі рецепти