Чорничний пиріг на листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Даний пиріг готується на основі листкового тіста з начинкою з м'якого сиру і свіжої лісової чорниці. Випічка виходить дуже насиченою, солодкої і ароматною. До столу подавайте зі склянкою молока!
Приготуємо чорничний пиріг на листковому тісті в домашніх умовах. Розкачуємо листкове тісто і викладаємо на деко. Для начинки змішуємо чорницю з сиром і цукром. Зверху викладаємо начинку, а на неї кладемо смужки тіста, що залишилося, сформувавши грати. Випікаємо пиріг в духовці до готовності приблизно 40 хвилин. Хай щастить!
- Чорниця - За смаком
- Сир - 2 штуки (дві упаковки сиру або сирної маси)
- Тісто листкове - 2 штуки (упаковки по 400 грам)
- Цукор - 1 Склянка
Розкачайте лист листкового тіста і викладіть го на деко, змащений маслом. Сформуйте бортики.
Чорницю промийте та висушіть.
Змішуємо чорницю з сиром і цукром.
Рівномірно розподіляємо начинку на тісто. Час, що залишився тісто нарізаємо смужками і викладаємо їх "гратами" на начинку. Випікаємо пиріг в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!