Персиковий пиріг на листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
У сезон цього соковитого ароматного фрукта обов'язково приготуйте простий, але дуже смачний персиковий пиріг на листковому тісті. Не забудьте додати спеції за смаком! всього 5 хвилин - і пиріг в духовці.
Це просто! Для пирога вибирайте щільні, але не переспілі персики! В іншому випадку вони дадуть багато соку. Пропоную вашій увазі простий рецепт, як приготувати персиковий пиріг на листковому тісті, готуйте із задоволенням!
- Тісто листкове - 500 грам
- Персик - 4-5 штук
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 40 грам (охолоджене)
- Ванілін - 1 щіпка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Імбир - 1/2 чайних ложки
Тісто заздалегідь, для 20 хвилин дістаньте з морозильника. Персики помийте, обсушити. Духовку дозволите і розігрійте до 180 градусів.
Тісто розкачати в тонкий пласт, покладіть в форму з низькими бортиками (д - 24 см), ображати зайве. Цукор з'єднайте зі спеціями, перемішайте. Посипте тісто 1 ст.Л. Цукру зі спеціями.
Персики розріжте на часточки, викладіть внахлест по дну тесту. Присипте рештою цукру зі спеціями. Зверху розкладіть скибочки холодного вершкового масла. Поставте форму в розігріту духовку і запікайте протягом 40 хвилин.
Дістаньте готовий пиріг з духовки, остудіть. Смачного!