Пиріг з лисичками на листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий закусочний пиріг з лисичками на листковому тісті в домашніх умовах - відмінний варіант несолодкої випічки для сім'ї та гостей. Швидкий в приготуванні, смачний і досить легкий.
1. Гриби вимити під проточною водою і при бажанні подрібнити.
2. Очистити і нарізати невеликими кубиками цибулю.
3. На сковороді розтопити близько 50 грам вершкового масла і викласти туди цибулю. Обсмажити до прозорості.
4. Додати гриби і смажити на сильному вогні. Вода повинна повністю випаруватися. Потім вогонь зменшити, посолити і поперчити все за смаком і довести до повної готовності.
5. Листкове тісто тим часом розкачати і викласти на дно жароміцної форми, формуючи бортики.
6. Грибну начинку зняти з вогню і трохи остудити.
7. Рецепт приготування пирога з лисичками на листковому тісті зі своєю родзинкою - це соус. Для нього потрібно в сотейнику розтопити вершкове масло і з'єднати з борошном. Обсмажити до золотистого кольору.
8. Влити тонкою цівкою молоко, помішуючи соус, щоб уникнути грудочок.
9. Додати дрібку солі, при бажанні можна урізноманітнити цей простий рецепт пирога з лисичками на листковому тісті ароматними травами або улюбленими спеціями.
10. Соус уварити трохи, зняти з вогню і з'єднати з начинкою. Акуратно перемішати все до однорідності і викласти на тісто.
11. Розрівняти начинку і відправити форму в розігріту духовку хвилин на 25-35.
Коли пиріг з лисичками на листковому тісті в домашніх умовах готовий, його потрібно трохи остудити, потім нарізати шматочками і подавати до столу.
- Лісіцкі - 300 грам
- Тісто листкове - 300 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сир - 50 грам
2. Очистити і нарізати невеликими кубиками цибулю.
3. На сковороді розтопити близько 50 грам вершкового масла і викласти туди цибулю. Обсмажити до прозорості.
4. Додати гриби і смажити на сильному вогні. Вода повинна повністю випаруватися. Потім вогонь зменшити, посолити і поперчити все за смаком і довести до повної готовності.
5. Листкове тісто тим часом розкачати і викласти на дно жароміцної форми, формуючи бортики.
6. Грибну начинку зняти з вогню і трохи остудити.
7. Рецепт приготування пирога з лисичками на листковому тісті зі своєю родзинкою - це соус. Для нього потрібно в сотейнику розтопити вершкове масло і з'єднати з борошном. Обсмажити до золотистого кольору.
8. Влити тонкою цівкою молоко, помішуючи соус, щоб уникнути грудочок.
9. Додати дрібку солі, при бажанні можна урізноманітнити цей простий рецепт пирога з лисичками на листковому тісті ароматними травами або улюбленими спеціями.
10. Соус уварити трохи, зняти з вогню і з'єднати з начинкою. Акуратно перемішати все до однорідності і викласти на тісто.
11. Розрівняти начинку і відправити форму в розігріту духовку хвилин на 25-35.
Коли пиріг з лисичками на листковому тісті в домашніх умовах готовий, його потрібно трохи остудити, потім нарізати шматочками і подавати до столу.