Рецепт Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом фото

Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Пропоную сьогодні приготувати пиріг на листковому тісті з кетчупом. Цей рецепт завжди виручає мене, коли хочеться чогось смачненького і швидкого. У пирозі виходить тоненький корж і соковита начинка.

Опис приготування:

Для рецепта я використовую готове листкове бездріжджове тісто, але і на піщаному він теж виходить смачним. Для начинки можна використовувати майже будь-які овочі, але особливо добре сюди ще підійде консервована кукурудза, квасоля і печериці.

  • Тісто листкове бездріжджове - 250 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідори - 2-4 штук
  • Брокколі - 200 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Маслини - 60 грам
  • Паростки гороху - За смаком
пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 2
Змішайте кетчуп і майонез до однорідного соусу.
пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 3
Потім розкачати тісто до товщини в півсантиметра. Перекладіть у форму для запікання. Наколи виделкою, щоб тісто не здувалося. Краї притисніть до бортику форми.
пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 4
Брокколі розділіть на суцвіття, потім розріжте кожне. Помідор наріжте на четвертинки, маслини кружечками, а перець скибочками середнього розміру. Змішайте овочі у великій мисці, сіль і poperčite.
пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 5
Намажте пиріг соусом з кетчупу і майонезу.
пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 6
Акуратно викладіть начинку рівним щільним шаром. Виспівує пиріг в духовці 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 7
Готовий пиріг посипте паростками гороху або будь-який інший зеленню. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти