Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную сьогодні приготувати пиріг на листковому тісті з кетчупом. Цей рецепт завжди виручає мене, коли хочеться чогось смачненького і швидкого. У пирозі виходить тоненький корж і соковита начинка.
Для рецепта я використовую готове листкове бездріжджове тісто, але і на піщаному він теж виходить смачним. Для начинки можна використовувати майже будь-які овочі, але особливо добре сюди ще підійде консервована кукурудза, квасоля і печериці.
- Тісто листкове бездріжджове - 250 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідори - 2-4 штук
- Брокколі - 200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Маслини - 60 грам
- Паростки гороху - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Змішайте кетчуп і майонез до однорідного соусу.
Потім розкачати тісто до товщини в півсантиметра. Перекладіть у форму для запікання. Наколи виделкою, щоб тісто не здувалося. Краї притисніть до бортику форми.
Брокколі розділіть на суцвіття, потім розріжте кожне. Помідор наріжте на четвертинки, маслини кружечками, а перець скибочками середнього розміру. Змішайте овочі у великій мисці, сіль і poperčite.
Намажте пиріг соусом з кетчупу і майонезу.
Акуратно викладіть начинку рівним щільним шаром. Виспівує пиріг в духовці 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Готовий пиріг посипте паростками гороху або будь-який інший зеленню. Приємного вам апетиту!