Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом

Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 50 хв.
Пропоную сьогодні приготувати пиріг на листковому тісті з кетчупом. Цей рецепт завжди виручає мене, коли хочеться чогось смачненького і швидкого. У пирозі виходить тоненький корж і соковита начинка.

опис приготування:

Для рецепта я використовую готове листкове бездріжджове тісто, але і на піщаному він теж виходить смачним. Для начинки можна використовувати майже будь-які овочі, але особливо добре сюди ще підійде консервована кукурудза, квасоля і печериці.

  • Тісто листкове бездріжджове— 250 грам
  • Перець болгарський— 1 штука
  • помідори— 2-4 штук
  • брокколі— 200 грам
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • кетчуп— 3-4 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
  • маслини— 60 грам
  • паростки гороху— За смаком
Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 2 Змішайте кетчуп і майонез до однорідного соусу.

Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 3 Потім розкачати тісто до товщини в півсантиметра. Перекладіть у форму для запікання. наколи виделкою, щоб тісто не здувалося. Краї притисніть до бортику форми.

Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 4 Брокколі розділіть на суцвіття, потім розріжте кожне. Помідор наріжте на четвертинки, маслини кружечками, а перець скибочками середнього розміру. Змішайте овочі у великій мисці, сіль і poperčite.

Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 5 Намажте пиріг соусом з кетчупу і майонезу.

Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 6 Акуратно викладіть начинку рівним щільним шаром. Виспівує пиріг в духовці 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Пиріг на листковому тісті з овочами і кетчупом - фото крок 7 Готовий пиріг посипте паростками гороху або будь-який інший зеленню. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти

Персиковий пиріг на листковому тісті

Персиковий пиріг на листковому тісті

У сезон цього соковитого ароматного фрукта обов'язково приготуйте простий, але дуже смачний персиковий пиріг на листковому тісті. Не забудьте додати спеції за смаком! всього 5 хвилин - і пиріг в духовці. опис приготування: Це просто! Для пирога вибирайте щільні, але не переспілі персики! В інш...

читати далі
Пиріг з лисичками на листковому тісті

Пиріг з лисичками на листковому тісті

Дуже простий закусочний пиріг з лисичками на листковому тісті в домашніх умовах — відмінний варіант несолодкої випічки для сім'ї та гостей. Швидкий в приготуванні, смачний і досить легкий. опис приготування: 1. Гриби вимити під проточною водою і при бажанні подрібнити. 2. Очистити і нарізати н...

читати далі
Форель в листковому тісті

Форель в листковому тісті

Форель в листковому тісті — це ще один дуже простий спосіб смачно приготувати форель. Втім, замість форелі тут можна використовувати і іншу червону рибу — лосося або сьомгу. опис приготування: Одного разу після якогось бенкету у мене вдома залишилося кілька шматочків форелі, проте знову запіка...

читати далі
Жюльєн в листковому тісті

Жюльєн в листковому тісті

Я використовую готове листкове тісто для жульєну. Готую жюльєн в листковому тісті з грибами і курячим філе. Дуже смачно! опис приготування: Ви можете використовувати готове листкове тісто, куплене в магазині, або замісити його самі. але пам'ятайте, що тісто має бути не дріжджове. Інакше не вий...

читати далі
Курка в листковому тісті

Курка в листковому тісті

Робити курку в листковому тісті досить складно. Ми спростили завдання і в нашому рецепті приготування курки в листковому тісті візьмемо курячі грудки. У тесті вона виходить дуже соковитою. опис приготування: Почнемо приготування курки в листковому тісті в домашніх умовах і запевняємо вас, вийш...

читати далі