Рецепт Жюльєн в листковому тісті фото

Жюльєн в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Гриби
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю

Я використовую готове листкове тісто для жульєну. Готую жюльєн в листковому тісті з грибами і курячим філе. Дуже смачно!

Ви можете використовувати готове листкове тісто, куплене в магазині, або замісити його самі. Але пам'ятайте, що тісто має бути не дріжджове. Інакше не вийде такий легкості цієї закуски. Жюльєн в листковому тісті можна зробити маленькими порціями, або великими. Наприклад, якщо ви хочете подати його, як легкий обід з одного блюда. Смачно і ситно. Бажаю вам приємного апетиту.

  • Листкове тісто - 500 грам (краще не дріжджове.)
  • Куряче філе - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сир твердий - 150 грам
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Ріпчаста цибуля - За смаком
жюльєн в листковому тісті - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Відваріть куряче філе до готовності. Печериці обсмажити з ріпчастою цибулею. У чашці змішайте обсмажені печериці з цибулею з курячим філе. Додати сіль, поперчіть за смаком. Наріжте тісто прямокутниками.
жюльєн в листковому тісті - фото крок 2
Надайте тесту форму кошичків.
жюльєн в листковому тісті - фото крок 3
На сковороді на вершковому маслі обсмажте борошно. Додайте сметани і перемішайте. У кошики складіть жюльєн і залийте його сметанним соусом. Зверху засипте тертим на крупній тертці сиром.
жюльєн в листковому тісті - фото крок 4
Випікайте при температурі 180 градусів 15-20 хвилин. Жюльєн в листковому тісті готовий!

Схожі рецепти