Жюльєн в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Я використовую готове листкове тісто для жульєну. Готую жюльєн в листковому тісті з грибами і курячим філе. Дуже смачно!
Ви можете використовувати готове листкове тісто, куплене в магазині, або замісити його самі. Але пам'ятайте, що тісто має бути не дріжджове. Інакше не вийде такий легкості цієї закуски. Жюльєн в листковому тісті можна зробити маленькими порціями, або великими. Наприклад, якщо ви хочете подати його, як легкий обід з одного блюда. Смачно і ситно. Бажаю вам приємного апетиту.
- Листкове тісто - 500 грам (краще не дріжджове.)
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Ріпчаста цибуля - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Відваріть куряче філе до готовності. Печериці обсмажити з ріпчастою цибулею. У чашці змішайте обсмажені печериці з цибулею з курячим філе. Додати сіль, поперчіть за смаком. Наріжте тісто прямокутниками.
Надайте тесту форму кошичків.
На сковороді на вершковому маслі обсмажте борошно. Додайте сметани і перемішайте. У кошики складіть жюльєн і залийте його сметанним соусом. Зверху засипте тертим на крупній тертці сиром.
Випікайте при температурі 180 градусів 15-20 хвилин. Жюльєн в листковому тісті готовий!