М'ясний рулет з грибами і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви прочитаєте, як приготувати м'ясний рулет з грибами і яйцем. Блюдо готується досить просто. І з'їдається з великим задоволенням. На радість гостям і господині!
Рулети з м'яса завжди були популярні в традиційній українській кухні. При дотриманні простих правил можна без праці приготувати смачний м'ясний рулет як з нагоди свята, так і просто на радість близьким. А додавання грибів зробить це блюдо ще смачніше. І, нарешті, як родзинка - яйце в центрі рулету. Така задумка точно потрапить кожному гурману!
- М'ясний фарш - 700 грам (яловичий)
- Кнопка - 100 грам(myakish)
- Вершки - 200 грам (або молоко)
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 200 грам (печериці свіжі)
- Яйце - 3 штуки (варене)
- Хлібні сухарі - 100 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
Нарізаємо дрібними кубиками цибулю. Потім ріжемо пластинами печериці. Підсмажуємо цибулю з грибами на сковороді до готовності, хвилин 20.
У миску викладаємо м'якуш батона, вливаємо ту да ж вершки, размягчяем хліб. Після цього додаємо в фарш. Потім вбиваємо яйце, додаємо спеції і сіль.
Викладаємо фарш на харчову плівку, вирівнюємо по периметру, щоб була з усіх боків однакова ширина (1-1, 5 см.). На фарш викладаємо рівномірно печериці з цибулею. Потім укладаємо очищені зварені яйця. Плівку піднімаємо і звертаємо все в щільний рулет.
Викладаємо рулет в формочку. Посипаємо крихтою з товчених сухарів. Зверху кладемо кілька кубиків вершкового масла (для смаку). Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо при цій температурі протягом години.
Рулет готовий! Прикрашаємо перед подачею свіжою зеленню! Дуже смачно виходить!