М'ясний рулет з яйцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний рулет з яйцем і цибулею. Його, напевно, готували ваші мами і бабусі в якості страви для святкового столу. Тому сьогодні я розповім, як приготувати м'ясний рулет з яйцем і цибулею.
Рулет з яйцем і цибулею має величезну популярність у всіх країнах СНД. І не дивно, якщо ви їли його в дитинстві. Насолоджуйтеся смакової ностальгією і дізнайтеся, як приготувати рулет з яйцем і цибулею.
- М'ясний фарш - 1 кілограм (з будь-якого м'яса)
- Яйця курячі - 2 штуки (сирі)
- Яйця курячі - 6 штук (варені)
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Майонез - 150 грам
- Сушений часник - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Обсмажуємо цибулю на сковорідці до золотистого кольору. Варені яйця нарізаємо на невеликі кубики. Змішуємо готовий цибулю і яєчні кубики.
У фарш додайте сирі яйця (2шт.), ретельно все перемішайте. Покладіть папір в форму для випічки. Трохи фаршу необхідно викласти на форму для запікання, зробивши з нього бортики і дно. Рівномірно розподіліть по фаршу готову начинку з лука і варених яєць. Залишками фаршу закрийте начинку.
Додайте в майонез маленькі шматочки сухого часнику, розмажте його по верхівці рулету. Головне - слідкуйте за тим, щоб вони рівномірно розподілилися по всьому рулету. Не допускайте скупчення шматочків часнику в одному місці.
Розігрійте духовку до 200 градусів, поставте туди рулет. Випікайте його протягом 40 хвилин, поки не стане рум'яним. Вітаємо, рулет готовий! Залишається лише розрізати його на шматочки і подати до столу!