М'ясний рулет з фаршу з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні рулети з яйцем я бачила давно, але приготувала вперше, і скажу чесно - була вражена, адже страва не тільки оригінальне і апетитне, але і дуже смачне!
Напевно, кожна господиня хоч раз готувала м'ясний рулет в духовці, але ось з такою начинкою, впевнена, мало хто пробував. Тут я розповім, як приготувати м'ясний рулет з фаршу з яйцем. Ця оригінальна закуска підійде для будь-якого святкового столу, а також дуже сподобається дітям.
- Фарш - 400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти, яйця відваріть і очистіть, фарш посоліть і поперчіть за смаком.
Обробну дошку змочіть водою, расложіте на ній фарш шаром товщиною приблизно 1 см. Зверху покладіть 2 зварених круто яйця.
Загорніть фарш в рулет, щоб яйця виявилися в середині. Отриманий м'ясний рулет обваляйте в панірувальних сухарях.
Щільно оберніть рулет фольгою.
Запікайте рулет з фаршу з яйцем в духовці протягом 30 хвилин. Готовий рулет остудіть і поріжте порційними шматочками. Рулет буде дуже красиво виглядати в розрізі.