Рецепт М'ясний рулет з фаршу з яйцем фото

М'ясний рулет з фаршу з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

М'ясні рулети з яйцем я бачила давно, але приготувала вперше, і скажу чесно - була вражена, адже страва не тільки оригінальне і апетитне, але і дуже смачне!

Опис приготування:

Напевно, кожна господиня хоч раз готувала м'ясний рулет в духовці, але ось з такою начинкою, впевнена, мало хто пробував. Тут я розповім, як приготувати м'ясний рулет з фаршу з яйцем. Ця оригінальна закуска підійде для будь-якого святкового столу, а також дуже сподобається дітям.

  • Фарш - 400 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
м'ясний рулет з фаршу з яйцем - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти, яйця відваріть і очистіть, фарш посоліть і поперчіть за смаком.
м'ясний рулет з фаршу з яйцем - фото крок 2
Обробну дошку змочіть водою, расложіте на ній фарш шаром товщиною приблизно 1 см. Зверху покладіть 2 зварених круто яйця.
м'ясний рулет з фаршу з яйцем - фото крок 3
Загорніть фарш в рулет, щоб яйця виявилися в середині. Отриманий м'ясний рулет обваляйте в панірувальних сухарях.
м'ясний рулет з фаршу з яйцем - фото крок 4
Щільно оберніть рулет фольгою.
м'ясний рулет з фаршу з яйцем - фото крок 5
Запікайте рулет з фаршу з яйцем в духовці протягом 30 хвилин. Готовий рулет остудіть і поріжте порційними шматочками. Рулет буде дуже красиво виглядати в розрізі.

Схожі рецепти