М'ясний рулет з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Продовжую тему м'ясних рулетів і сьогодні хочу зробити такий з фаршу. Тепер і ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясний рулет з фаршу. Після першого приготування ви захочете зробити такий знову і знову.
Рулет можна зробити з одного виду м'яса або змішати кілька. Додайте до нього будь-які спеції за смаком, а також цибулю, часник, гострий або солодкий перець. Не економте на беконі, він допоможе зберегти соковитість і додасть приємний присмак копченостей.
- Свинячий фарш - 280 грам
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Сир - 40 грам (можна інший)
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1/4 склянки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вустерширський соус - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Копчена паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Свіжий чебрець - 5 штук
- Бекон - 170 грам
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
1
Підготуйте всі інгредієнти. Поріжте і подрібніть цибулину. Листочки чебрецю зірвіть із стебла і подрібніть. Почистіть і подрібніть часник.
2
Викладіть в миску свинячий і яловичий фарш, чебрець, цибуля, часник, 1 столову ложку меду, 1 столову ложку вустерширського соусу, панірувальні сухарі, соєвий соус, сир, яйце, молоко, томатну пасту, сіль, перець і копчену паприку. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
3
З фаршу сформуйте рулет і вкладіть на деко, застелене пергаментом. Зверху викладіть скибочки бекону.
4
Поставте рулет в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
5
Поки рулет запікається, приготуйте глазур. Для цього змішайте 1 ложку меду, 1 ложку вустерширського соусу з кетчупом і гірчицею.
6
По закінченню 30 хвилин дістаньте рулет з духовки, полийте його глазур'ю і поставте знову запікатися в духовку на 20-30 хвилин по досягненню внутрішньої температури 70 градусів. Дістаньте рулет з духовки, остудіть протягом 15 хвилин, подавайте з картопляним пюре.
7
Смачного!