М'ясний рулет з фаршу з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, чому, але я дуже люблю рулети в будь-яких їх проявах. Закуски з лаваша, гарячі страви і солодка випічка. Сьогодні поговоримо про другий різновиди. Про неймовірно смачне рецепті на свято.
Я розповім вам про те, як приготувати м'ясний рулет з фаршу з начинкою. Як доповнення буде солодкий перець. Беріть різнокольорові плоди, тоді буде все красиво виглядати. Я здивована, що з таких простих інгредієнтів в незвичайному виконанні вийшла оригінальна і яскраве блюдо.
- Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
- Яйце - 2 штуки (по 1 в фарш і для обмазки)
- Солодкий перець, різнокольоровий - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 7 Ст. Ложок(2 ст. Ложки - в фарш, 5 ст. Ложок - для обмазки)
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Приправи - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У фарш додайте сіль, приправи, перець і яйце.
Потім додайте сухарі. Ретельно замішайте інгредієнти.
Зробіть начинку, нашаткувати перець в петрушкою. Додайте до них сіль і перець. Все перемішайте.
На лист фольги розкладіть фарш квадратом в 10 мм завтовшки.
Потім викладіть начинку, і загорніть продукти в рулет.
Зробіть паніровці з суміші каррі, сухарів і яйця. Повапните їй рулет.
Запікайте блюдо в духовці у фользі при 200 градусах протягом 40-45 хвилин. Дайте рулету трохи настоятися, а потім подавайте. Смачного!