М'ясний рулет з фаршу в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Простий і доступний рецепт домашньої закуски з м'ясного фаршу і яєць. Запечена в духовці рулет виходить дуже апетитним і смачним як в гарячому, так і в холодному вигляді. Обов'язково спробуйте!
Приготуємо м'ясний рулет з фаршу в духовці в домашніх умовах. Дане блюдо поєднує в собі відразу кілька варіантів закусок. Ще б! традиційний омлет, а всередині - ніжний курячий фарш з цибулею. Рулет подається до столу гарячим, хоча холодним він також прекрасний і ні в чому не поступається першим варіантом. Хай щастить!
- Яйця - 3 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Фарш курячий - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
Змішайте в одній тарілці: яйця, манку, сметану і тертий сир.
Застеляємо форму папером для випічки. Виливаємо на неї яєчну масу і запікаємо в духовці до рум'яної скоринки, температура 180 градусів.
Витягуємо приготований омлет з духовки. Акуратно видаляємо папір ножем.
Поки омлет запікається, я приготував фарш. Змішав курячий фарш з подрібненою цибулею, сіллю і перцем. Рівномірним шаром викладаємо фарш на омлет.
Звертаємо омлет з фаршем рулетом.
Щільно загортаємо рулет у фольгу. Запікаємо в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
Даємо рулету охолонути, після чого нарізаємо його порційними шматочками і подаємо до столу. Смачного!