Рецепт М'ясний рулет з фаршу з грибами фото

М'ясний рулет з фаршу з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Фарш
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Святковий обід, Новий рік
Гарячі страви, Рулети

Оригінальна страва, яке доповнить гарнір на сімейній вечері або буде відмінною холодною закускою на святковому столі. Смачний, соковитий і ароматний м'ясний рулет готується досить швидко і просто.

Хочу поділиться з вами рецептом дуже смачного, але дуже простого в приготуванні м'ясного рулету. Соковитий і дуже ароматний м'ясний рулет з грибами добре доповнить будь-який гарнір, він також може стати відмінною закускою на святковому столі. Його можна подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді. Як приготувати м'ясний рулет з фаршу з грибами, я вам розповів. Готуйте!

  • Фарш - 800 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Брокколі - 150 грам
  • Яйце - 5 штук(1 - в фарш, 1 - в начинку, 3 - для омлету)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука(1/2 - для начинки, 1/2 - в фарш)
  • Часник - 1 зубчик
  • Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки(2 - в фарш, 1 - в начинку)
  • Сіль - 1/3 чайних ложки (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
м'ясний рулет з фаршу з грибами - фото крок 1
Збиваємо 3 яйця. Беремо найбільшу сковороду, що у вас є, і смажимо на невеликій кількості рослинного масла тонкий омлет.
м'ясний рулет з фаршу з грибами - фото крок 2
Гриби наріжемо тонкими пластинками, а цибуля - дрібними кубиками. Потім обсмажуємо половину цибулі і гриби на рослинній олії до готовності.
м'ясний рулет з фаршу з грибами - фото крок 3
Брокколі відварюємо в киплячій воді (3-4 хвилини), а потім відправляємо в холодну воду. Потім дрібно її нарізаємо і змішуємо з грибами, 1 ст. Ложкою сухарів і 1 яйцем.
м'ясний рулет з фаршу з грибами - фото крок 4
У миску додаємо фарш, яйце, лук, сухарі, тертий часник, сіль і перець. Добре вимішуємо все до однорідності.
м'ясний рулет з фаршу з грибами - фото крок 5
Викладаємо фарш прямокутним пластом на фольгу. Зверху викладемо омлет, розрізаний навпіл.
м'ясний рулет з фаршу з грибами - фото крок 6
На омлет рівномірно викладаємо начинку з грибів і броколі. Потім акуратно загортаємо все в щільний рулет. І загортаємо в фольгу, як конфетті.
м'ясний рулет з фаршу з грибами - фото крок 7
Кладемо рулет на деко, відправляємо його в розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин. Через 35 хвилин можна розкрити фольгу зверху, тоді на рулеті утворюється рум'яна кірочка.

Схожі рецепти