М'ясний рулет з фаршу з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна страва, яке доповнить гарнір на сімейній вечері або буде відмінною холодною закускою на святковому столі. Смачний, соковитий і ароматний м'ясний рулет готується досить швидко і просто.
Хочу поділиться з вами рецептом дуже смачного, але дуже простого в приготуванні м'ясного рулету. Соковитий і дуже ароматний м'ясний рулет з грибами добре доповнить будь-який гарнір, він також може стати відмінною закускою на святковому столі. Його можна подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді. Як приготувати м'ясний рулет з фаршу з грибами, я вам розповів. Готуйте!
- Фарш - 800 грам
- Печериці - 250 грам
- Брокколі - 150 грам
- Яйце - 5 штук(1 - в фарш, 1 - в начинку, 3 - для омлету)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука(1/2 - для начинки, 1/2 - в фарш)
- Часник - 1 зубчик
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки(2 - в фарш, 1 - в начинку)
- Сіль - 1/3 чайних ложки (за смаком)
- Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Збиваємо 3 яйця. Беремо найбільшу сковороду, що у вас є, і смажимо на невеликій кількості рослинного масла тонкий омлет.
Гриби наріжемо тонкими пластинками, а цибуля - дрібними кубиками. Потім обсмажуємо половину цибулі і гриби на рослинній олії до готовності.
Брокколі відварюємо в киплячій воді (3-4 хвилини), а потім відправляємо в холодну воду. Потім дрібно її нарізаємо і змішуємо з грибами, 1 ст. Ложкою сухарів і 1 яйцем.
У миску додаємо фарш, яйце, лук, сухарі, тертий часник, сіль і перець. Добре вимішуємо все до однорідності.
Викладаємо фарш прямокутним пластом на фольгу. Зверху викладемо омлет, розрізаний навпіл.
На омлет рівномірно викладаємо начинку з грибів і броколі. Потім акуратно загортаємо все в щільний рулет. І загортаємо в фольгу, як конфетті.
Кладемо рулет на деко, відправляємо його в розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин. Через 35 хвилин можна розкрити фольгу зверху, тоді на рулеті утворюється рум'яна кірочка.