Рецепт М'ясний рулет з яйцем (зі свинини) фото

М'ясний рулет з яйцем (зі свинини)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Фарш , Яйця , Бекон , Перепелині яйця
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Випічка , Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Такий рулет можна приготувати як в будні, так і для святкового заходу. М'ясний рулет з яйцем (зі свинини) дуже ситний, тому з легкістю замінить основне блюдо. Спробуйте, це смачно!

Опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясний рулет з яйцем (зі свинини) - дуже красиве і досить оригінальне блюдо, яке досить легко приготувати. Такий рулет з легкістю стане прикрасою будь-якого святкового столу. Якщо у вас немає бекону, можна використовувати тонко нарізане сало, а якщо немає перепелиних яєць, можна взяти курячі (тоді їх і фаршу потрібно буде менше). Завдяки спецій цей пиріг виходить дуже ароматним, але ви можете додати свої улюблені інгредієнти, щоб зробити аромат і смак рулету більш насиченим!

  • Фарш - 900 грам
  • Бекон - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 250 грам
  • Яйце перепелине - 12 штук
  • Імбир - 20 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Перець гострий - 1 За смаком
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 За смаком
  • Сіль - 1 За смаком
м'ясний рулет з яйцем (зі свинини) - фото крок 1
1. Одну цибулину дрібно наріжте і обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору. Другу цибулину наріжте крупно, так само наріжте часник і імбир, викладіть все це в чашу блендера і подрібніть.
м'ясний рулет з яйцем (зі свинини) - фото крок 2
2. Дно форми для випічки застеліть смужками бекону (або тонко нарізаного сала) так, щоб між смужками не було просвіту.
м'ясний рулет з яйцем (зі свинини) - фото крок 3
3. Підготуйте фарш: в свинячий з курячим фарш додайте яйця, обсмажену цибулю, перебиті в блендері інгредієнти, суміш перців, koriandr, гірчицю, сіль і мускатний горіх. Викладіть частина фаршу на дно форми, добре утрамбувати. Потім викладіть відварені очищені перепелині яйця (або курячі).
м'ясний рулет з яйцем (зі свинини) - фото крок 4
4. Знову викладіть залишився фарш. Акуратно загніть бекон на верх фаршу, якщо він стирчить. Накрийте форму фольгою і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 2 годину.
м'ясний рулет з яйцем (зі свинини) - фото крок 5
5. Приблизно за 20 хвилин до кінця випікання вийміть рулет з духовки, переверніть на блюдо і знову відправте в духовку, щоб верх трохи запікся. Красиво викладіть пиріг на блюдо. Смачного!

Схожі рецепти