М'ясний рулет з яйцем (зі свинини)
(покроковий рецепт з фото)
Такий рулет можна приготувати як в будні, так і для святкового заходу. М'ясний рулет з яйцем (зі свинини) дуже ситний, тому з легкістю замінить основне блюдо. Спробуйте, це смачно!
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясний рулет з яйцем (зі свинини) - дуже красиве і досить оригінальне блюдо, яке досить легко приготувати. Такий рулет з легкістю стане прикрасою будь-якого святкового столу. Якщо у вас немає бекону, можна використовувати тонко нарізане сало, а якщо немає перепелиних яєць, можна взяти курячі (тоді їх і фаршу потрібно буде менше). Завдяки спецій цей пиріг виходить дуже ароматним, але ви можете додати свої улюблені інгредієнти, щоб зробити аромат і смак рулету більш насиченим!
- Фарш - 900 грам
- Бекон - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 250 грам
- Яйце перепелине - 12 штук
- Імбир - 20 грам
- Часник - 3 зубчики
- Куряче яйце - 2 штуки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Перець гострий - 1 За смаком
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
1. Одну цибулину дрібно наріжте і обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору. Другу цибулину наріжте крупно, так само наріжте часник і імбир, викладіть все це в чашу блендера і подрібніть.
2. Дно форми для випічки застеліть смужками бекону (або тонко нарізаного сала) так, щоб між смужками не було просвіту.
3. Підготуйте фарш: в свинячий з курячим фарш додайте яйця, обсмажену цибулю, перебиті в блендері інгредієнти, суміш перців, koriandr, гірчицю, сіль і мускатний горіх. Викладіть частина фаршу на дно форми, добре утрамбувати. Потім викладіть відварені очищені перепелині яйця (або курячі).
4. Знову викладіть залишився фарш. Акуратно загніть бекон на верх фаршу, якщо він стирчить. Накрийте форму фольгою і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 2 годину.
5. Приблизно за 20 хвилин до кінця випікання вийміть рулет з духовки, переверніть на блюдо і знову відправте в духовку, щоб верх трохи запікся. Красиво викладіть пиріг на блюдо. Смачного!